woensdag 25 maart 2015

Linoleum reinigen

Marmoleum schoonmaken, linoleum schoonmaken is relatief eenvoudig. Er zijn een paar zaken waar je rekening mee dient te houden, wil je kunnen genieten van een langdurig fraaie uitstraling van je marmoleum vloer. Met de tips en materialen op deze pagina houd je jouw marmoleum vloer in een top conditie. Een dergelijke vloer heeft een fraaie uitstraling, is bijzonder hygiƫnisch en makkelijk te onderhouden.


Het linoleum onderhoud vergt echter wel enige aandacht.

Het dagelijkse onderhoud kan gerust gebeuren door de vloer te stofzuigen, of door middel van een stofwisser. Nadien snel de vloer even dweilen en het werk. Op een basisschool is door intensief gebruik de linoleum. Vaak denkt men dat een linoleum vloer in de was zetten een eenvoudige klus is. Linoleum schoonmaken zonder je vloer te beschadigen!


Bij het linoleum schoonmaken hebben wij zorg voor het milieu en gebruiken de nieuwste technieken. De waslaag verwijderen wij veelal met een speciale pad met .

De vloer is samengesteld uit verschillende soorten grondstoffen zoals lijnolie, houtmeel, jute en kalksteen. In het algemeen is linoleum makkelijk te onderhouden en te reinigen. Hoe hou ik mijn vloer schoon? Hoe zorg ik er voor dat mijn vloer het langst mee gaat?


Hier vindt u de antwoorden op uw vragen. Voor het reinigen en schoonmaken van uw marmoleum of linoleum vloer in Rotterdam Ridderkerk bent u aan het juiste adres. Door na afloop een waslaag toe te brengen gaat uw vloer lang mee. Heeft u een linoleumvloer met kale plekken? Of ziet de vloer er niet meer zo fris uit?


Wij reinigen en onderhouden linoleum. Ook uw vloer weer als nieuw! Vind hier informatie en tips over het reinigen linoleum (marmoleum) vloeren. Of vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere linoleum - specialisten.


Het reinigen en onderhouden vraagt speciale aandacht en om linoleum vloeren nauwkeurig en correct te onderhouden is ruime kennis en ervaring noodzakelijk. Een verkeerde aanpak kan namelijk grote gevolgen hebben en de vloer beschadigen. Een linoleumvloer is populair bij scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen.

Logisch, want linoleum is sterk, kan lang mee en is eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Maar periodiek onderhoud is echt nodig als men er lang van wil genieten. Want linoleum bestaat voor een groot deel uit . Elastische vloeren hebben veel aandacht nodig. ChemDry van Beers is ervaren in het reinigen van linoleum vloeren. Bekijk hier de reinigingsprocedures!


Ondanks dat linoleum vloeren eenvoudig schoon te maken zijn, vraagt dit wel om een specialistische aanpak om geen afbreuk te doen aan juist die mooie eigenschappen. Voor het behoud van uw vloer, is het naast het reinigen daarom aan te raden om ook jaarlijks een linoleum onderhoud uit te laten voeren. Heb je de slijtvaste vloerbedekking linoleum of marmoleum in de woon- of bedrijfsruimte liggen? Of is het een nieuwe linoleum vloer in een pand dat net is opgeleverd?


Beide varianten moeten grondig gereinigd worden en hebben regelmatig . Bent u in het bezit van een vloer van linoleum ? Dit materiaal draagt zeer hygiĆ«nische eigenschappen, is in talloze designs en kleuren te bestellen en is eenvoudig te reinigen. Ondanks dat het reinigen eenvoudiger is dan bijvoorbeeld het schoonmaken van een houten vloer vol knoesten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts