dinsdag 17 maart 2015

Spiegellassen hdpe

Niet voor niets zijn wij al jarenlang een vast adres voor grote én kleine opdrachtgevers. Deze lastechniek, het spiegellassen of stuiklassen kan worden toegepast bij o. De benaming stomplassen wordt ook wel gebruikt, wij gebruiken deze benaming voor het lassen van kunststof platen. Polyetheen behoort tot de thermoplasten en is een kunststof die uitstekend gelast kan worden.


Indien er bij een calamiteit of om andere dringende redenen toch gelast . HDPE lassen bij lage temperatuur.

Onze montageploeg is in het bezit van een extra toelating I-9. Het spiegellassen is een zeer betrouwbare verbindingstechniek voor het verbinden van kunststofleidingen in een groot . Spiegellassen (Engels:mirror welding of hot plate welding) is een vormgeefproces waarbij twee delen aan elkaar worden bevestigd door ze te versmelten. Een kenmerk van het spiegellassen is dat er geen lasmiddel wordt toegevoegd. Het lassen gebeurt door de contactvlakken, nadat deze door verhitting . Met de Tracstar 5en de Tracstar 9kunnen wij al uw spiegellas werk van Øtot Ø9uitvoeren. Onze RTD gekwalificeerde spiegellasmachines bezitten onderstaande unieke eigenschappen: Het zijn computergestuurde mobiele spiegellasmachines op rupsen.


Hellingen tot zijn geen probleem. Wat verstaat men onder spiegellassen ?

Spiegellassen (engels: hot plate welding) is een kunststoflasproces waarbij twee kunststof delen aan elkaar worden bevestigd door ze te versmelten. Kunststof lassen vereist speciale lasapparaten, Apreco staat garant voor optimaal functionerende lasapparatuur zowel voor verkoop als verhuur. Met een kunststof lasapparaat van Apreco . Zuidelijke Ringvaart – Vijfhuizen. Deze werkzaamheden werden uitgevoerd in onze speciaal ingerichte lascontainer waarin computer gestuurde lasmachines staan opgesteld.


Project: Leveren en spiegellassen van . Spiegellassen kan door OS op locatie worden uitgevoer vaak in combinatie met horizontaal gestuurd boren. De breedte van de las bedraagt dan minimaal millimeter. De essentie van het lassen van kunststoffen is het door middel van warmte plastisch. Mijn vaktechnische voorkeur gaat uit naar het spiegellassen , zeker bij diameters groter dan 90mm. Wij hebben door de jaren heen al vele tientallen lekkende elektrolasmof verbindingen moeten vervangen.


Wij zijn een specialist in het monteren van drinkwaterleidingsystemen. Door de hoge chemische resistentie is PE bestand .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts