dinsdag 24 maart 2015

Beton cire handleiding

Kalkzandsteen of Ytong blokken: o Naden vullen o Uitvlakken met een . Handleiding Beton Ciré Original. Hartelijk dank voor uw aankoop bij Beton Ciré Centrum. Hier leggen wij uit hoe u het beste de Beton Ciré Original kunt verwerken.


Beton Ciré Original is een decoratieve wand-, vloer-, aanrecht- en meubelafwerking die wordt toegepast om objecten een betonnen uitstraling te . Staande en liggende hoeken ALTIJD voorzien van kimband;.

Let op: kimband altijd voorstrijken;. Bekijk onze instructie voor het toepassen van beton ciré unique. Met een opzetspaan en een schuurbord kan je met beton cire een stoere betonlook geven aan wanden, meubels, aanrechtbladen en vloeren. Betoncire is makkelijk te verwerken en kan in dunne lagen van 2-3mm.


Daarbij horen een impregneer en coating om de stuclaag goed te beschermen tegen vuil en vocht. Kenmerken van onze Béton . U kunt kiezen uit sprekende kleuren. Inhoud: - Wat is Beton Ciré Originale.

Voorbereiding Ondergrond o Wanden o Vloeren o Meubels en aanrechtbladen. Oneffen ondergronden - bijvoorbeeld tegelwerk - alleen i. Flevopol is hiervoor een . Voor de doe- het-zelver zeer goed te doen. Zorg voor een stabiele, vlakke egaal zuigende ondergrond. Bent u erg handig en heeft u besloten om zelf Beton Ciré aan te brengen? Hieronder volgt een handleiding waarin word uitgelegd hoe u zelf Beton Ciré kunt aanbrengen op wanden, tafels, meubels, aanrechtbladen of trap.


De workshop wordt standaard gegeven in onze betonlook training locatie te Tilburg, de kosten zijn dan € per persoon. Beton cire workshop expert Stuur een e-mail indien u een betonlook maken workshop op uw eigen locatie wilt. Dat kan vanaf personen à € per persoon.


Download handleiding verwerking beton . Heb je geen twee linkerhanden en vind je het leuk om zelf aan te slag te gaan, dan kun je erover denken om (in het geval van een kleine oppervlakte) de Beton Ciré zelf aan te brengen. Meng het Beton Ciré Origineel (cementpoeder) en de kleurpigmenten goed door. This Pin was discovered by Gerrie Ossenblok. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Er zijn verschillende versies op de markt.


Wij werken met een versie die met water aangemaakt moet worden.

Beton Cire premium in een PU versterkte coating in beton look. Een monocomponent systeem. Het product is na droging bestand tegen. Boncreat Beton Ciré is een krachtige decoratieve beton uitstraling voor op vloer, wan badkamerwanden, keuken of meubel met een laagdikte van – 1. Buitenmeubels altijd onder afdak).


Productvoordelen : Gebruiksklaar, Eenvoudig te verwerken, . Als het warmer is wordt de Beton Ciré sneller hard en bij koudere omnstandigheden blijft het langer zacht. Ondergrond: De ondergrond voor dit product dient glad en vormvast te zijn, omdat oneffenheden zichtbaar blijven. Tekening in de ondergrond zoals .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts