woensdag 25 maart 2015

Velux maten ggl

Ons uitgebreid gamma van standaard afmetingen beantwoordt aan alle vereisten. U kan de verschillende afmetingen hieronder raadplegen per productcategorie. De blauwgekleurde prijzen vindt u terug in de catalogus. De prijzen in het grijs kunt u opvragen via onze prijsconfigurator.


Staat u velux codering hier tussen?

Velux maten tabel voor het vervangen van uw Velux dakraam. Ook als u uw dakraam wilt laten. Maten tabel voor het vervangen van u Velux dakraam. Deze codes zijn in de loop der jaren veranderd maar de afmetingen zijn gelijk gebleven behalve de GGL maar is te vervangen door de FK06. Aan de hand van de code van het oude velux dakvenster kunt u een inschatting maken hoe oud uw Velux dakraam is.


Alle afmetingen van de VELUX dakramen zijn aangegeven als de buitenmaat van het kozijn (inbouwmaat) en altijd breedte x hoogte. Indien u een VELUX dakraam gaat vervangen raadpleeg dan de vergelijkingstabel voor de oude maten zodat u dezelfde inbouwmaat verkrijgt. Meer informatie VELUX tuimelvenster.

Matenoverzicht van alle VELUX dakvensters. Dit handboek is bedoeld voor de verwerkers van VELUX producten. Vrije doorgang breedte x hoogte in mm. VELUX GGL -Tuimeldakramen van Wit afgelakt grenenhout. Vraag een gratis en vrijblijvende offerte.


Kies hier uit de verschillende afmetingen en formaten van de VELUX dakramen. Elk VELUX dakraam kan vervangen worden door een nieuwer model omdat VELUX al jaar en dag een aantal standaard formaten aanhoudt. Vervangen door het MKformaat. Officieel VELUX dealer en montagepartner. De maatcoderingen geven de buitenwerkse maten van de dakvensters aan.


Behoren tot het standaard leveringsprogramma van VELUX. Prijzen en levertijden op aanvraag. Winstar dakramen alle Velux GGL maten en meer nu! Gratis bezorgt dakraam nl de dakvensters van uw keuze snel én compleet met gootstukken voor een pannendak en montagehandleiding bij. Jaar garantie goed en goedkoop ! Vind velux ggl 3op Marktplaats.


Kunnen eventueel op aanvraag als een tuimelvenster type GGL worden vervaardigd.

Voor iedereen een voordeel. Snelle levering - Meer dan jr. VELUX maatcodes, Buitenwerkse maten (bxh). Het glasoppervlak van de nieuwe generatie Velux dakramen is bij een gelijk dakraamformaat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts