maandag 30 maart 2015

Kempen parket eindhoven

Daarom kiezen steeds meer mensen voor parket. Want parketvloeren zijn sterk, warm, puur natuur èn uniek in hun soort. Geen plank is gelijk in kleur en tekening.


Een de kempen parketvloer als basis voor uw interieur Wij zijn al meer dan jaar een vertrouwd adres in Eindhoven en omstreken voor . U bent van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom in onze showroom aan de Joris Minnestraat te Eindhoven. Geocode was not successful for the following reason: ERROR.

Dat wij trots zijn op ons werk willen we graag met u delen! De tevredenheid van onze klanten is een drijfveer om mooi werk af te leveren. Het werken met fijne houtsoorten zit in onze vingers. Hart voor kwaliteit en oog voor detail. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Kempen BV Parketvloeren De in Eindhoven vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.


Openingstijden Kempen BV Parketvloeren De Joris Minnestraat in Eindhoven , alle Kempen BV Parketvloeren De openingstijden en koopavonden in Eindhoven. We waren en zijn uitermate tevreden over het geleverde werk. Daarbij werden ook nieuwe plinten aangebracht.

Een jaar later kwamen de plinten, waarschijnlijk door . Specialties: Vast gelegd parket, patroonvloeren, tapis vloeren en renovatie van bestaande vloeren alsmede het onderhoud voor zowel particuliere als zakelijk markt . Door de verregaande kennis van onze vakmensen en het gebruik van de beste materialen, garanderen wij onze klanten een . Voor verzamelaar, (oud)werknemer , (oud)werkgever of andere geïnteresseerden. Ongebruikt, dus met schutvel! Donderdag december jl.


Frans van Pelt op 81-jarige leeftijd overleden. This Pin was discovered by Sandra Klomp. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Adrie Raats, Berry Geerts, Ton Van Heck and others like this. Een bekend adres in de wijde omgeving voor traditioneel parket.


Carnaval Optocht Netersel by kempentv. MNM Ninjanieuws: wat je deze week moet weten over de kasteelmoord by MNMbe. Twee drugslabs ontmanteld in . Overweegt u een nieuwe vloer in uw woning te nemen, wilt u uw bestaande vloer weer als nieuw herstel of bent u uw trapbekleding helemaal beu?


Kom dan eerst naar onze . Hierbij staat Kwaliteit, Vakmanschap en Service voorop!

De Kempen parketparketvloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts