vrijdag 20 maart 2015

Gordijnen voor kiepramen

Op zoek naar raamdecoratie voor je draai – kiepraam ? Zo hebben we speciale rolgordijnen, duo rolgordijnen, plisségordijnen en aluminium jaloezieën voor draai- kiepramen in ons assortiment. Het hierboven toegelichte duo gordijn kan uitgebreid worden met een handige accessoire. Veel moderne huizen hebben ramen die naar binnen opengaan, ook bekend als draai- kiepramen.


Wij hebben hiervoor de mooiste raamdecoratie op een rijtje gezet.

Houdt u van veel licht in huis? Kies dan de Top Down Bottom Up optie, hierbij kunt u de stof zowel aan de onder- als bovenkant bedienen. De versie met spankoorden wordt aan de boven en . Steeds meer huiseigenaren kiezen voor draai- en kiepramen. Deze zijn eenvoudig te openen aan de bovenkant om een constante stroom frisse lucht binnen te laten.


Daarbij zijn ze ook zeer praktisch. Ze gaan volledig open naar de binnenkant, zodat het eenvoudiger wordt om de ramen te reinigen.

Duocell shades en plissé gordijnen zijn mooie en zeer praktische producten voor uw draaikiepramen. Doordat de duocell ingespannen is heeft het een strak hanggedrag, waardoor deze ook makkelijk mee beweegt met het raam. Tevens heeft u keuze uit diverse uitvoeringen. Bij een draaikiepraam adviseren wij type . Vouwgordijnen en draai- kiepramen.


Is dat mogelijk vouwgordijnen voor een draai- kiepraam te plaatsen? Met behulp van een spandraadgeleiding. Twee spandraden worden achter tegen het vouwgordijn gemonteerwaardoor het vouwgordijn dan tegen het raam wordt gefixeerd. U blijft verzekerd van een . Tegenwoordig zijn heel veel huizen uitgerust met (kunststof) draai- kiepramen. Hoewel dit fijn is voor het onderhou is het vaak lastiger om een passende raambekleding te vinden voor deze ramen.


Ze gaan meestal naar binnen open, dus iets in de dag op je kozijn monteren zorgt er voor dat het raam niet meer open kan. Ben je op zoek naar advies of ideeën over raambekleding voor uw draaikiepraam? Plisségordijnen koop je eenvoudig online bij bol.


Nu denk ik aan verduisterdend gordijn op slaapkamer , maar dan is het overdag gewoon een raam zonder iets en badkamer misschien een plissé , maar zouden bijv, shutters ook kunnen ? Of is dat niet praktisch.

Kleuren badkamer zijn lichtgrijs , antraciet , zwart. Slaapkamer wil zoon graag iets met blauw . Bekijk de mogelijkheden die er zijn voor draai- kiep ramen ! Je moet alleen net even het juiste hulpmiddel vinden. Een top-down- bottom-up plissé met EasyClick kan daarin een goede oplossing zijn. Met dit systeem bevestig je de stof aan het kozijn zelf en niet, zoals met gordijnen.


Dan kun je je nieuwe raamdecoratie heel simpel bevestigen met onze klemdragers. Deze dragers klem je simpelweg vast op je ramen en hier monteer je je raamdecoratie op. Zo kun je eenvoudig je plissé gordijnen , jaloezieën of rolgordijnen op kunststof kozijnen . Weet iemand een alternatief voor een Luxaflex rolgordijn voor een kunststof draaikiep raam? Wij vinden Luxaflex wel erg duur. Met onze zijgeleiding worden uw Plissé Shades aan het kozijn bevestigd en op hun plaats gehouden.


Zo voorkomt u dat de plissegordijnener aan de onderkant de kamer in hangen. Het ranke Plissé-systeem heeft een strakke vormgeving en is dus ideaal voor draai- kiepramen en schuif- en draaideuren. In het veelzijdige aanbod van Leen Bakker vind je de raamdecoratie die bij jou past en voor ieder raarechte ramen, dakramen, draai- kiepramen en ramen met afwijkende maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts