vrijdag 20 maart 2015

Henstra deuren

Een garagedeur moet mooi zijn en passen bij de sfeer van uw huis. Elke garagedeur die wij installeren wordt speciaal voor u op maat gemaakt en op naam geproduceerd. U heeft daarbij keuze uit een uitgebreid assortiment van kwalitatieve materialen in uiteenlopende stijlen, structuren en designs in praktisch iedere . De meest volledige site met ruim 66.


Surhuisterveen vindt u op Openingstijden.

Groothandel in hout, sanitair en overige bouwmaterialen. Creƫer met deuren de sfeer die jij wenst, van modern tot klassiek. Producten en Diensten in de Deur.


Klik hier voor het telefoonnummer, adres, openingstijden, assortiment en meer. Deuren bedrijf Henstra Deuren B. Als dealer van Henstra garagedeuren kan Jansma Burdaard voldoen aan praktisch elke wens op het gebied van garagedeuren. Voor iedere garage hebben we een passende oplossing, zowel voor nieuwbouw als renovatie, want Henstra garagedeuren zijn leverbaar in diverse maten en uitvoeringen.

Hoogte deur 225cm, breedte 253cm, breedte deuropening na montage 250cm. Compleet met motor, merk liftmaster, en twee afstandsbedieningen. Grenzenberg Tegelzetbedrijf. Handelsonderneming Breemer. Hermanusweeningbeheer, H. Horeca Centrum The Point, W. Innovatiehuis Lauwersdelta, M. Installatietechniek Hoekstra, S. It Stee foar Iters en Drinkers.


Koos van der Heide Montage. Metaalzetterij Heerenveen. Company, Zip, City, Details. Mijn naam is Jabin Henstra en ik ben allround vakkundig op het gebied van diverse klussen.


Voor een scherp tarief kan ik uw klus binnen no-time klaren. U kunt mij inschakelen voor o.

Vloeren en plinten - Isoleren en timmerwerk - Lampen en wandcontactdozen plaatsen - Kamer opruimen . Inspiratiehuis - Luciadeboer. Downloads bruynzeelhomeproducts. S7Hordeur bruynzeelhomeproducts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts