maandag 16 maart 2015

Aluminium bewerkingsbedrijf

Aluminium bewerking, aluminium profielbewerking. ALUDEX is uw specialist in het extruderen en bewerken van uw aluminium profielen. Optimale kwaliteit is een must, wij bewerken alle soorten metaal, staal, aluminium RVS etc. Niet bouw- gerelateerde bedrijven en instellingen vinden ook vaak hun weg naar ASB. De levertijden zijn buitengewoon kort door een snelle en goede logistiek binnen het bedrijf.


Wat kunnen we voor u maken?

Baas metaal in Almelo is al meer dan jaar een betrouwbare en klantgericht metaalbedrijf voor o. De opgebouwde expertise en geavanceerde apparatuur zetten we . Heel erg sterk in maatwerk. Wat u misschien niet weet is dat we van alle metaal-markten thuis zijn, en dat we een ontzettend goede reputatie genieten. En dat is niet voor niets.


Onze nieuwe zaagmachine aan het werk! Een mooie opdracht van aluminium rond 400mm! Fantastiche kwaliteit zaagwerk!

Het metaal is wijdverbreid in de aardkorst, die voor procent uit het element bestaat. De winning van het metaal vindt vooral plaats in. Toonaangevende aluminiumspecialist. Hoogwaardige aluminium kwaliteiten in de vorm van platen, staven, profielen en bewerkte producten voor de sectoren Transport, Industrie en Composiet.


Een specialist nodig in metaalbewerking? Sapa maakt nu deel uit van Hydro en vergroot daarmee aanzienlijk de mogelijkheden, aanwezigheid en innovatieve kracht van het bedrijf in de aluminiumindustrie. Het doel ervan was om tot product diversificatie te komen. Denk bijvoorbeeld aan veelvoorkomende materialen zoals staal, roestvast staal ( RVS) en aluminium , maar ook koper, messing en titanium.


Wij werken met trots en plezier voor uiteenlopende branches. Onze kennis en ervaring passen wij toe in ontwikkelings- en productieprocessen voor o. Daarnaast maakt Alustaal gebruik van flexibele medewerkers zodat het bedrijf kan inspelen op de vraag van klanten. Van hekwerken voor schepen, machineonderdelen en warmtewisselaars tot moderne stalen trappen en zelfs kunstwerken. Alles in aluminium , staal en RVS van hoge en duurzame kwaliteit. RVS verwerkend bedrijf in constructie -, plaat- en speciaalwerk.


Plaatwerk en constructiebedrijf gespecialiseerd in roestvaststaal en aluminium. Maatwerk producten van roestvast staal, staal en aluminium. Of op school, vanwege hun naam.

Het eerste bedrijfsbezoek, in maart dit jaar, maakte abstracte begrippen uit de les economie zeer concreet. Sommige jongeren uit het geslacht Reynaers hadden er geen flauw benul van hoe een bedrijf werkt. Daarom krijgen ze niet al te veel theorie. Metaalwarenfabriek Blozo b. Het aluminium wordt tastbaar gemaakt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts