maandag 23 maart 2015

Metalen scheidingswanden

Totaaloplossingen voor de vrije indeling van ruimten met scheidingswanden. Typen Gyproc- scheidingswanden. Keuze van de bekledingsplaat. Overlangse of dwarse plaatsing.


Bouwfysische eigenschappen.

Niet-dragende scheidingswanden op metalen. Metalen wandpanelen met isolatie. Het isoleren van een lichte scheidingswand met metalen regelwerk zorgt voor een goede geluidsisolatie en brandwerendheid. Een wand van Gyproc GypFrame profielen heeft een hogere geluidsisolatie dan een wand met houten stijl- en regelwerk. De Isover glaswolrollen en -platen hebben een optimale breedtemaat van . Lichtgewicht scheidingswanden opgebouwd uit een metalen frame met een Gyproc beplating.


Door te variëren in profielen, beplating en isolatie kunnen de gestelde eisen op het vlak van akoestiek, brandwerendheid en stootvastheid gemakkelijk behaald worden.

Set universele scheidingswandjes voor lades van 600mm x 600mm. Eurocloison is gespecialiseerd in metalen scheidingswanden. Tijd voor een scheidingswand. Gaat u traditioneel aan de slag, dan valt uw keuze op metalen profielen of op hout regelwerk met gips en isolatie. Scheidingswanden met metalen profielen zijn niet-dragende wanden die een ruimte makkelijk kunnen scheiden.


Is warmte- en geluidsisolatie een belangrijke eis? Dubbel-skelet- wanden worden bijvoorbeeld toegepast als woningscheidende wand of als scheidingswand in de utiliteitsbouw op plaatsen . Zware scheidingswanden (W113) kunnen worden toegepast waar men weinig ruimte heeft en toch een hoge geluidsisolatie nodig heeft, of een brandwerendheid van minuten. Tevens biedt de wand extra sterkte.


W1scheidingswanden bestaan uit een enkelvoudig metalen skelet met aan beide zijden drie lagen . Zij worden breed toegepast in de utiliteitsbouw, vooral in kantoorruimten met meer privacy en in ziekenhuizen waar wanden met enige sterkte gewenst zijn. De wand leent zich tevens als brand compartimentscheiding. W1scheidingswanden hebben een enkelvoudig metalen skelet met aan weerszijden twee lagen . Uw producten vragen extra beveiliging tegen diefstal, of een bepaalde werkzone wordt beter afgeschermd?


Dan biedt het plaatsen van een metalen scheidingswand dé oplossing.

Continental Rack biedt u wanden uit gaaspanelen of volledig gesloten, tot maximaal 4m hoogte. De schuif- of draaideuren kiest u in enkele of . Met wandplaten in combinatie met metalen staanders en metalen liggers bouw je zelf snel en gemakkelijk een scheidingswand op. Je kunt er ook voor kiezen om een scheidingwand te maken van houten staanders en liggers. Het raamwerk bekleed je met wandplaten . Wil je een tussenwand plaatsen? Maak je lichtgewicht scheidingswand met een metalen frame van metal studs en gipsplaten.


De scheidingswanden van Brand New Office hebben een al dan niet geluiddempend effect op de omgeving en zijn meestal geproduceerd van duurzame materialen. Voor scheidingswanden is een frame nodig waartegen je, aan beide zijden, een gipsplaat zal aanbrengen. Je hebt keuze uit een frame van hout of metaal. Een metalen frame heeft als voordelen dat het snel en eenvoudig te plaatsen is, de profielen altijd loodrecht zijn, ze niet uitzetten onder invloed van temperatuur en . Verwol bezit een ruim assortiment aan systeemwanden, geproduceerd in eigen fabriek.


Neem contact op voor absoluut maatwerk en ervaring.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts