maandag 24 november 2014

Witte visgraat vloer

Een visgraatvloer is een legmethode waarbij de houten delen in een visgraatpatroon worden gelegd. De houtsoort, afwerking, behandeling, lengte en breedte hebben invloed op de uitstraling van een visgraatvloer. Martijn de Wit Vloeren is gespecialiseerd in de verkoop en het leggen van houten visgraatvloeren met . Op zoek naar een White wash eiken visgraat vloer voor uw interieur? In dit bijzonder lichte appartement ligt een witte eiken visgraat vloer.


Door de witte kleur ontstaat er een rustige sfeer in huis.

Bij deze eiken houten visgraat parket vloer hebben we twee lagen witte olie aangebracht. Eerst worden de onbehandelde vloerdelen in de ruimte uitgelegd en vervolgens worden ze verlijmd op de vloer. Als dit alles klaar is word rondom de bies en de band uitgezaagd en worden deze geplaatst.


Prachtige traditionele witte visgraat vloer die is gerookt. Deze witte visgraat vloer kan prima in combinatie met vloerverwarming. Wij hebben bij ParketDirect.


De afwerking van de plank bepaalt de look van uw visgraat vloer. Wilt u een wat lichtere uitstraling?

Kies van voor een witte olie of een witte lak. Nederlands geproduceerde XXL duo plank - Gerookt, Geborstelde Eiken vloer. Dit vtwonen parket visgraat eiken wit geolied m² bestaat uit een basisplank die is voorzien van een eiken toplaag met een wit geoliede afwerking. Door de samenstelling van de planken is deze vloer perfect in een visgraat patroon te leggen en krijgt je woning hiermee een unieke eigentijdse vloer. Voordelige houten vloeren en visgraatvloeren online bestellen en leggen bij Cavallo Floors.


Zelf uw duoplank samenstellen en gratis thuisbezorgd. Houten visgraat vloer : A la Carte Collectie - Landelijk klassiek. Deze prachtige warme visgraat vloer uit onze A la Carte Collectie is helemaal zelf samen gesteld ! Er is gekozen voor een dubbel gerookte plank die is geschaafd en is afgewerkt met een witte hardwaxolie.


Inclusief standaard ondervloer. Ontdek en bewaar ideeën over Visgraat houten vloeren op Pinterest. Meer ideeën over Visgraat vloeren , Parket en Chevron vloer.


Bekijk ideeën over - visgraat vloer wit op Welke. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. Een Eiken visgraat parketvloer biedt veel mogelijkheden qua afwerkingen.


Hierdoor kunnen er veel verschillende stijlen worden benadrukt. Van klassiek en authentiek tot strak en modern.

Maar wat als je een verouderde Eiken visgraat combineert met een modern interieur? Sfeervolle openhaard met visgraat vloer wit en grijs geolied. PLANCH- Authentieke planchetten vloer in visgraatpatroon in . Nieuw parket, eiken planken te koop. Hierdoor vertoont deze visgraat vloer weinig tot geen werking. Bovendien kan de vloer ook zwevend met een . De mooiste houten vloeren ontstaan uit de meest bijzondere bomen.


Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren en installeren van hoogwaardige houten vloeren. Alle vloeren worden met veel passie gelegd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts