woensdag 26 november 2014

Altrex rolsteiger kopen

Voor elke klus en elk project vind je bij Altrex de juiste steiger. Lichtgewicht en oersterk aluminium. De vele componenten binnen het brede assortiment staan garant voor ongekende mogelijkheden. Je creëert je eigen maatwerk.


Een brede rolsteiger of modulaire triangelbrug, een smalle kamersteiger of een uitwijkconsole. Op zoek naar een steiger ?

Bekijk het complete Altrex assortiment en vind het product dat bij je past! Koop of Verkoop altrex op Marktplaats. Altrex steigers zijn lichtgewicht en van sterk aluminium. Je kunt steigers gebruiken voor kleine thuisklussen, zoals het schilderen van muren en plafonds, maar ook voor grotere klussen. Rolsteigers hebben het voordeel dat ze . Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. ALTREX Profesionele rolsteiger RS 44-Power nu bij HORNBACH online kopen ! Voordelen genoeg: veilig werken, niet om de meter een trap omzetten en een groot stuk in één keer schilderen.


Door de wielen zijn ze zonder te tillen te verplaatsen.

Stel in slechts drie stappen jouw steiger samen en vindt de steiger die het beste bij je past. Handig voor het klussen: een steiger. Van bouwsteiger tot gevelsteiger. Steigers nu bij HORNBACH kopen ! Altrex vouwsteiger RS Tower uitbreidingsset module B. Ga jij binnenkort klussen aan de buitenkant van je huis?


Grote kans dat je een steiger nodig hebt. Een steiger is enorm handig wanneer je bijvoorbeeld. De rolsteigers van KARWEI zorgen ervoor dat je gemakkelijk je steiger ook kunt verplaatsen. Gebruikte rolsteiger nodig?


Bekijk hier op de website het uitgebreide assortiment. U kunt tevens bij ons terecht voor gebruikte rolsteiger onderdelen. De vouwsteiger module A kan snel en eenvoudig worden doorgebouwd tot een rolsteiger met. Wil je én de hoogte in én beide handen vrij hebben om te klussen?


Dan is een steiger de ideale oplossing. Een rolsteiger verplaats je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts