woensdag 19 november 2014

Laminaat schoonmaken tips

Het is tijd om het laminaat schoon te maken. Geen idee hoe je dat het beste kunt doen, zonder strepen te krijgen? Hierbij handige tips voor een schone laminaatvloer in een paar minuten!


Laminaat schoonmaken doe je zo! Er is bijna geen vloer makkelijker om te schoon te maken . Een laminaatvloer schoonmaken.

Agressieve schoonmaakmiddelen kunnen echter strepen achterlaten of het laminaat beschadigen. Sterker nog, we raden ze zelfs af. Wondermiddelen dedeur uit: U kent het vast wel dat u na het dweilen nog de voetstappenop het . Handige tips om je laminaatvloer kraaknet te houden.


Doe een oplossing van water en schoonmaakazijn in een . U houd uw laminaat prachtig mooi, wanneer je juist GEEN allesreiniger of andere schoonmaakmiddelen gebruikt. Al die hartnekkige schoonmaakmiddelen beschadigen de . Ik heb verder geen tips voor je, maar toen ik las dat je misschien een stoomreiniger voor je laminaat vloer aan wilde schaffen wil ik toch even reageren door je te .

Deze melamine laag is een verharde laag die het laminaat beschermd tegen vocht en vuil. Hierdoor kunt u de laminaatvloer gerust dweilen. U dient dan wel het juiste schoonmaakmiddel te . Hou je Quick-Step laminaatvloeren kraaknet met deze deskundige tips. Doordat laminaat niet poreus is neemt het geen vuil op en hecht. Tips voor het verwijderen van vlekken van laminaat.


Als u een laminaatvloer in uw huis heeft moet u ervoor zorgen dat deze van tijd tot tijd goed schoongemaakt wordt. Natuurlijk is het aan te raden om regelmatig te stofzuigen, maar op den duur zal er iets meer voor nodig zijn om uw laminaat mooi schoon te krijgen. Aan de hand van volgend stappenplan maakt u uw . Lees hier onze gouden tips voor het simpel en veilig schoonmaken en onderhouden van laminaatvloeren. Zwarte strepen op je laminaatvloer ? Gewoon schoonmaken met watje met nagellakremover (waar aceton in zit), werkt ook voor nagellakvlekken. Het onderhoud en schoonmaken van je laminaat is een belangrijk klus om je laminaatvloer mooi te houden.


Bekijk alle tips en zorgt dat je laminaat lang mee gaat! Bij laminaat vloeren is het erg belangrijk dat u de vloer goed onderhou beschadigingen zijn namelijk niet of nauwelijks te herstellen. Bij het schoonmaken van het laminaat raden wij u aan om gebruik te maken van lauw of warm water.


Gebruik geen zee houdende middelen. Lauw of warm water geeft namelijk minder snel .

Hieronder geven we enkele tips en adviezen. Hoe dan ook, lees onderstaande informatie over het eventueel herstellen van de toplaag van uw laminaat en bijbehorende tips en trics. De meest gemaakte fout tijdens het schoonmaken is het dweilen met warm water, aldus Anoesjka Imambaks, eigenaresse van huishoudservice Maid at Home.


Niet geschoten is altijd. Wanneer het water warm is verdampt het sneller en blijven zeepresten van het schoonmaakmiddel achter op de vloer. Daarom geven wij je handige schoonmaak - en huishoudtips. In plaats van de laminaatvloer schoon te maken met allesreiniger, kun je dit ook doen met verdunde ammoniak.


Doe een scheut ( schoonmaak )azijn in het wasmiddelbakje en laat de wasmachine dan leeg op negentig graden draaien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts