dinsdag 25 november 2014

Forbo onderhoud

Hoe hou ik mijn vloer schoon? Hoe zorg ik er voor dat mijn vloer het langst mee gaat? Hier vindt u de antwoorden op uw vragen.


De customer service afdeling van Forbo Flooring biedt uitgebreide ondersteuning bij installatie en onderhoud. Er zijn duidelijke omschrijvingen en handleidingen van elke productgroep beschikbaar.

Van Marmoleum tot Flotex en Allura, hier vindt hier alle informatie over het onderhoud en de installatie van uw Forbo vloer. Het zorgt voor een beschermlaagje op uw vloer en zet oppervlakkige krasjes dicht. Vooraf dient uw uw vloer te reinigen met Forbo Cleaner. Forbo Monel is bedoeld voor de reiniging en het onderhoud van Marmoleum en Novilon (vinyl). De Forbo Polish zorgt voor een glanslaag.


De vloer wordt beschermd tegen vervuiling door het aanbrengen van een Monel film. Forbo Monel gebruikt u op Forbo marmoleum, marmoleum click, Novilon en Novilon Professional. Bestel ook Forbo polish, Forbo Spray, TopRemover, monel en TopFinish.

Forbo Monel vloeronderhoudsmiddel voor reiniging en onderhoud van vlakke vloerbedekking zoals linoleumproducten en projectvinyl. Om uw Marmoleum Click vloer in goede conditie te houden adviseren wij Forbo Monel onderhoud. Dagelijks onderhoud : De frequentie van het dagelijks onderhoud is afhankelijk van het te verwachten vuilaanbo wensen op het gebied van esthetisch uiterlijk en de hygiëne standaard.


Verwijder vlekken en vloeibare vermorsingen met een . Vuil water met behulp van rubber trekker opnemen. Nadweilen met schoon water. Aanbrengen Forbo Polish (1:verdund met koud water) met behulp van een wasverdeler. Simpel en efficiënt Forbo vloeren hebben een sterke beschermende finish die schoonmaak en onderhoud eenvoudig maakt.


Stofwissen is een snelle en eenvoudige manier om de vloer stofvrij te maken. Het vloeroppervlak wordt beschermd door het aanbrengen van een Monel film. Deze film zorgt voor minder aanhechting . Forbo Monel is een vloeronderhoudsmiddel voor reiniging en onderhoud van vlakke vloerbedekking zoals linoleumproducten en projectvinyl.


Geschikt voor moppen, schrobben en schrobzuigen. Eigenschappen: op basis van natuurlijke zeep in water. Ruim twintig vertegenwoordigers uit de schoonmaakbranche luisteren in Assendelft naar de woorden van fabrikant Forbo. De ontmoeting resulteert al snel in een geëngageerde discussie over het onderhoud van de vloeren met Topshield2.


Want juist op dat punt kunnen beide partijen elkaar helpen.

Voer het volgende onderhoud uit als u wilt dat de vloer er lang verzorgd uitzien. Reinig de vloer met éénschijfsmachine (300- 5rpm) . In een eerder nummer van Clean Totaal schreven wij al over Forbo en de fabel van de onderhoudsvrije vloer. Erwin van den Eijnde (links op foto), directeur van . Een linoleum vloer en onderhoud. Met een vloer van Forbo Flooring beschik je over een hoogwaardige en zeer duurzame vloerbekleding. Een product waarvan je jaren plezier hebt.


Belangrijk is wel dat je de adviezen van Forbo Flooring opvolgt en je vloer onderhoudt volgens het Forbo FloorCare Systeem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts