maandag 17 november 2014

Paslezer

Een sterke verbetering van het beveiligingsniveau kan worden bereikt door de mechanische sleutels te vervangen door een paslezer. Programmering vindt plaats via het codetableau of via programmeerkaarten. Beschermingsklasse, IP 67.


Ingestelde filters: Filters wissen x. USB paslezer aansluiting.

Als je gebruik maakt passen, dan heb je een paslezer nodig. Sinds december is een paslezer , reader of tan-code bij de grote banken niet meer nodig. Bij een iDEAL betaling waar voorheen een code van een paslezer vereist was, kunnen klanten nu eenvoudig hun iDEAL betaling met de app van hun bank goedkeuren. Op het display van de paslezer wordt aangegeven of je bent aangemeld of afgemeld. Bij het afmelden wordt ook het bedrag weergegeven dat je verbruikt heeft plus het kenteken.


Controleer dit dus altijd even. Vraag direct een nieuwe aan.

Ook voor identificatie bij Telefonisch Bankieren. Lees meer over de werking van een e. Beide banken hebben dit officieel aangekondigd. Internet Bankieren van ABN AMRO. Het is voor veel mensen een bekend ritueel bij het doen van een betaling via de . Klanten van de banken ABN Amro en Knab hebben hun paslezers niet meer nodig om betalingen vanaf de website goed te keuren.


Supportvideo: Inloggen in Visma Teleboekhouden met pas en paslezer. De ondergrondse restafvalcontainers in Boskoop worden op dit moment voorzien van een paslezer. Voorlopig wordt de paslezer nog niet gebruikt en kan men gewoon gebruik maken van de containers.


Eerst moeten ook in andere delen van de gemeente nog. Op de rechte uitvoering van de paslezer is in het plexiglas een drukknop aangebracht. In de gebogen versie zit deze drukknop echter niet.


Gemeente Alkmaar heeft nog geen keuze gemaakt in een passysteem met of zonder drukknop. Als Java ontbreekt, dan volgt automatisch een verzoek om Java te installeren. In de browser FireFox verloopt deze procedure als volgt: Klik op “Agree and Start Free.

Flexess Terra codetableau en paslezer op Beveiliging Nieuws. ICT-security , bewaking en beveiliging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts