vrijdag 14 november 2014

Marmeren vloer herstellen

Beschadigingen aan natuursteen en marmer komen vaak voor maar het herstel hiervan wordt door veel mensen uitgesteld. De reparatiekosten door een professioneel herstelbedrijf zijn erg hoog. Met Proffill Products reparatiesets lost u dit makkelijk en goedkoop zelf op.


Specialistisch vloeronderhoud begint met Pro Floor Care. Is uw marmeren vloer door de jaren echt zo erg beschadigd dat zelfs speciale reinigers en beschermers niet meer helpen of werken, dan kunnen wij uw vloer weer specialistisch reinigen of herstellen. Het is onvermijdelijk dat uw vloer na jaren van intensief gebruik een aantal mankementen heeft.

Er kan eens een ongelukje gebeurd zijn, er is bijvoorbeeld een glas gevallen of de vloer is verzakt. Heeft u beschadigingen aan uw natuurstenen vloer ? STAVS heeft diverse professionele producten om dit te herstellen ! Marmer reparatie - Respo Repair Service, Reparatie en Renovatie. Reinigen van ruiten voor winkels, kantoren,. Werkt met eigen personeel.


Wassen van ruiten met omgekeerde osmose of op traditionele wijze. Contacteer ons voor een vrijblijvende en gedetailleerde offerte.

Voor het marmer renoveren gebruikt . Uiteraard zijn de toegepaste niveaus afhankelijk van de staat waarin de vloer zich bevindt en de soort natuursteen. In overleg bepalen we samen met u welk type onderhoud het beste is. Uitgesleten of verbrokkelde voegen herstellen wij in , zo veel mogelijk, de oorspronkelijke kleur.


En voegen die helemaal versleten zijn, . Een zwaar versleten toplaag herstellen tot een egale uitstraling. Doffe plekken en looppaden verwijderen. Gebroken of gescheurde tegels repareren of vervangen. Naderhand zal de vloer moeten worden behandeld met een impregnerend middel om de vloer tegen vlekken door vet en vuil te beschermen.


Een beschermende laag zoals een coating is voor marmeren vloeren afgeraden. Vakman bij Goeters, werkplaats en winkel voor mooie nuttige dingen. Om de oorspronkelijke glans herstellen , moet de vloer volledig worden gepolijst.


Tijdens het polijsten wordt er een heel dun laagje afgeslepen zodat krassen en zogenaamde loop in de vloer verdwijnen. Het polijsten gebeurt doormiddel van een polijstmachine waarmee natuurstenen of marmeren vloer zodanig wordt . Renovatie, herstellen , polieren en behandelen van natuurstenen vloeren , aanrechten, werkbladen, schouwen en trappen. Renovatie van blauwe steen, marmer , leisteen, zandsteen en travertin. Marble Care herstelt afgesleten, verbrokkelde of losgeraakte tegelvoegen in hun originele kleur.


Oude en versleten voegen worden stofarm uitgezaagd en vervangen.

Als het door gebruik wordt aangetast, is het tijd voor professioneel onderhoud. Zo ziet uw marmeren vloer , wan aanrecht, ornament of trap er weer prachtig uit. Natuursteen is een aanwinst voor uw woning.


Ondanks dat marmer een sterke steensoort is kan het gebeuren dat er scheur in het marmer ontstaat. Als er niets aan deze scheur wordt gedaan kan er vuil inkomen waardoor het een vies uiterlijk krijgt. Met een op kleur gemaakte reparatie hars kan de scheur weer dicht gemaakt worden. Na de uitharding van de hars kan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts