woensdag 19 november 2014

Houten vloer onderhoud olie

Het onderhoud van uw geoliede vloer. Hierna neemt het onderhoud juist af. Een olievloer kan plaatselijk gerepareerd of opgefrist worden. Beloop de olievloer pas na tenminste - uur drogen.


Wees bij het inruimen voorzichtig met het plaatsen en verschuiven van meubelen.

Ontzie je vloer in die tijd zoveel mogelijk. In onze webwinkel zijn alle producten te vinden om uw vloer weer schoon te krijgen, schoon te houden en te beschermen tegen vocht en vuil. Wat is een geoliede vloer?


We spreken van een geoliede vloer ( olievloer ) wanneer uw houten vloer. Daarnaast krijgt het hout een finishing touch. De behandeling met parketolie is erg populair, aangezien dit dezelfde prachtige uitstraling oplevert als veel exotische houtsoorten hebben.


Bij met olie behandelde houten vloeren komen de natuurlijke charme en warmte van het hout tot leven.

Parketolie biedt minder tot geen bescherming tegen slijtage, . Er zijn manieren om uw olie of hardwax olie parketvloer er weer mooi uit te laten zien. Om uw houten vloer langer als nieuw te houden, moet u deze zorgvuldig onderhouden. Intensiefreiniger: is een sterk geconcentreerde reiniger, versterkt met alcohol, voor het regelmatig en grondig schoonmaken van geoliĆ«de houten vloeren en meubels. Artikelen tot van 74 . Je houten vloer goed onderhouden en afwerken bepaalt het karakter van de vloer.


Het duurt altijd enige tijd voordat de olie op de houten vloer volledig is uitgehard. Het is dan ook aan te raden om de vloer tijdens het uithardingsproces zo min mogelijk te belasten. Hoe langer de vloer de tijd krijgt om te uit te harden hoe beter de vloer tegen . Hier vind U een instructievideo over onderhoudsolie voor het onderhoud van houten vloeren bewerkt.


Bij een geoliede vloer wordt er gesproken van een houten vloer of parketvloer die is behandeld met een onderhoudsolie of impregneerolie. Door uw vloer te behandelen met onderhoudsolie , geeft u de vloer een natuurlijke uitstraling. Door de behandeling met een speciale olie wordt uw vloer beschermd tegen indringend . Deze voedt de vloer en zorgt ervoor dat de toplaag in stand blijft.


Er gaat niets boven een houten vloer.

Maar hoe blijft uw eiken parket vloer zo mooi als het eerste moment dat u er een stap op zet? Lees in dit artikel hoe u de vloer reinigt en onderhoudt. Ontdek daarnaast handige tips om onnodig olieonderhoud te voorkomen.


Onderhoudsolie voor houten vloeren. De natuurzeep conditioneerd de vloer en regelmatig dweilen is natuurlijk ook goed voor de hygiene. Voorbereiding voor het onderhoud van een houten vloer of parketvloer. Houten vloer onderhoud , het zeepproces. Het (dagelijks) onderhoud van een houten vloer.


Een met hardwaxolie van het “holtz”merk, (er zijn ook andere waar hele andere protocollen voor gelden) behandelde vloer dient u te onderhouden met onderhoudsolie. Controleer de vloer op uitstekende spijkers en sla deze zonodig dieper in het hout, met behulp van een hamer en drevel. Plekken die in de loop der tijd kaal geworden zijn, kun je eenvoudig bijwerken met behulp van onderhoudsolie. Onderstaande onderhoudsproducten zijn van superieure kwaliteit en samengesteld uit natuurlijke grondstoffen.


Toepassing Op praktisch alle merken natuur olie toepasbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts