vrijdag 14 november 2014

Carpet reiniger

Altijd scherpe aanbiedingen. Uitstekend reinigingsvermogen voor tapijt en vloerbedding te reiniging. Huur nu uw tapijtreiniger online! Met onze tips voor tapijt reinigen hou je je tapijt in topvorm en haal je de meeste hardnekkige vlekken er uit zonder professionele tapijtreiniging service. Vloerenreiniging koop je eenvoudig online bij bol.


Huurtips en weetjes over het huren van tapijtreinigers.

Een tapijtreiniger is een uitstekend apparaat om te huren als je een vloerkleed of tapijt wilt reinigen. Door middel van sproeiextractie heeft een tapijtreiniger hiervoor een perfect reinigingvermogen. Een tapijtstoomreiniger is meestal niet bedoeld voor het schoonmaken . Het vochtige poeder helpt om hardnekkig vuil, geurtjes en stof te verwijderen dat in de haren van het tapijt is gedrongen. Laat vakkundig uw vloerkleed of vast tapijt reinigen. Gratis halen en brengen in heel Nederland.


Vraag een online offerte aan. Maar, eerlijk is eerlijk, karpetten behandelen zou ik niet kunnen.

Wat jorisw schrijft ben ik het mee eens, dat vond ik ook niet zo . Voor een langdurige frisheid van uw tapijt! Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Bestel je vloer- en tapijtreiniger artikelen online bij Albert Heijn. De beste vloer- en tapijtreiniger artikelen thuisbezorgd of ophalen.


De Kärcher tapijtreinigers zijn stevig, krachtig en veelzijdig voor een effectieve en diepe tussentijdse reiniging van tapijten en het verwijderen van vlekken. Een schoon en fris tapijt of bankstel? Vanish Powerpowder reinigt grondig en geeft een stralen fris en vlekkeloos resultaat.


Vloeibaar reinigingsmiddel voor vast tapijt, vloerkleedjes, bank-, stoel-, en autobekleding,… Geschikt voor wol en synthetisch materiaal. Koffie, lippenstift, vet en andere vlekken mogen geen deel uit gaan maken van uw tapijten en bekleding. Tapijt of bekleding zachtjes inwrijven . De reiniger lost de meest hardnekkige vlekken op zonder verkleuring van. Carpet Clean is 1:oplosbaar in water, frisgeurend en niet brandbaar.


Ook geschikt voor de tapijtreinigermachine. Toepassing: Chocolade in . Ecolab Carpet A, tapijtreiniger voor verwijdering van in water oplosbare vlekken. Carpet cleaner cleaningmachines: wordt gebruikt voor het verwijderen van hardnekkige vlekken en vervuilingen van tapijten, vloerbekledingen, banken, stoelzitten en -ruggen, wandbekleding, enz.

Bevat specifieke oplosmiddelen en emulgatoren. Daardoor heeft het een sterk penetrerend en oplossend vermogen om het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts