vrijdag 21 november 2014

Dakraam luxaflex

Anders dan bij gangbare jaloezieën is de VELUX jaloezie uitgevoerd zonder koord. U stelt de jaloezie eenvoudig af met de regelbalk aan de onderzijde. Volledige lichtregulering, slimme warmtecontrole. De plaatsing van een dakraam (of zolderraam) kan een fantastische manier zijn om een kamer lichter te maken en een meer open, ruimtelijk gevoel te creëren.


Direct inkomend zonlicht kan echter veel schittering veroorzaken en zorgen voor onaangename hitte.

Jaloezieën voor dakramen verkrijgbaar voor Velux-, Fakro- en Roto-vensters. Neem een kijkje op de aluminium versies Comfort Line en Exclusive Line. VELUX jaloezieën laten precies de juiste hoeveelheid daglicht binnen met behoud van uw privacy. Ze combineren een klassieke stijl met optimale lichtregeling en zijn ideaal voor uw kantoor, badkamer of keuken.


Met de slanke zijgeleidingen en elegante hoekprofielen passen ze perfect bij VELUX dakramen. Onze zonwering voor dakramen is geschikt voor vrijwel alle maten dakramen van merken als VELUX, RoofLITE en FAKRO. Velux jaloezie nodig voor een dakraam ?

Bekijk het assortiment in de bouwmarkt en online. Met de FAKRO jaloezie reguleert u de lichtinval in de woonruimte. Met VELUX jaloezieen heeft u perfecte controle over de hoeveelheid en invalshoek van daglicht. Daarnaast zijn ze perfect voor badkamers. Lees meer op deze pagina.


Bij vrijwel alle dakraambekleding kunt u optioneel een bedieningsstang bestellen, dit is ideaal als uw dakraam zich buiten handbereik bevindt. De typeplaatjes kunnen er . De werkwijze kan per product afwijken. Dankzij het handige PickClick!


VELUX raamdecoratie in een handomdraai in uw dakraam. Voor iedereen een voordeel. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Dakraam zonwering nu bij HORNBACH kopen! Eenvoudig te monteren en altijd perfect passend op VELUX dakramen. Behalve dat jaloezieën een goede keuze zijn voor kantoren en hobbykamers, zijn .

Ben je op zoek naar een rolgordijn voor je dakraam ? Bij KARWEI kan je kiezen uit een breed assortiment. Je kunt je dakraamrolgordijn zelf samenstellen of je kunt er eentje kiezen in een standaard maat. Luxaflex combi dakraam duette en plissé.


Handig voor in de keuken of badkamer ze zijn makkelijk schoon te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts