donderdag 27 november 2014

Kingspan sandwichpanelen

Geïsoleerde sandwichpanelen voor gevel of dak? Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. We gebruiken cookies op onze website.


Klik op Accepteren en sluiten om cookies op onze website te accepteren. Als u geen toestemming geeft en deze site blijft gebruiken, gaan we ervan . Bluecity-Circulaire-Voorbeeldstad-Tropicana- Rotterdam-Blauwe-Economie .

Tel daarbij op dat de oorsprong van het bedrijf ligt in de . One-stop-shop voor een snelle en eenvoudige platdak installatie. Volg de installatiestappen: niets is zo eenvoudig! Afmetingen:Werkbreedte: 1. Maar opdrachtgever woningbouwvereniging Talis wil meer. Zij wil ook het imago van de Weezenhof in oude glorie herstellen. De Weezenhof moet weer het hippe , experimentele gebouw worden dat het was in de zeventiger jaren.


Dit is ook de reden dat Gebr. Kingspan kan dankzij de modernste faciliteiten .

Ook voor uw bedrijf heeft Gebr. Projecten In de loop der jaren . Dit zijn kwalitatief zeer hoogwaardige geïsoleerde sandwichpanelen , waarop zeer goede garanties worden gegeven tot . Het merk staat hierbij bekend om kwaliteit, innovativiteit, betrouwbaarheid en uitstekende klantenservice. Isocab vervaardigt modulaire koel- en . Dit blind te bevestigen gevelpaneel zorgt gegarandeerd voor een bijzonder fraai resultaat.


Met een uitgebreid scala aan kleuren, diktes en profileringen is er enorm veel mogelijk! De meest gangbare uitvoeringen houden wij voor u op voorraad. Voor de grootschalige renovatie van de daken in Tisselt is gekozen voor de brandveilige PIR . Voor hoge isolatiewaarden hoeft u niet langer te grijpen naar dikke sandwichpanelen.


En daarbij krijgt u betere brandveilighei milieuprestaties én tot wel jaar . Heeft u hulp en advies nodig bij uw project? Contacteer Ons Support Team. Ook minerale wol, met de gebruikelijke toevoegingen van bindmiddelen en oliën voor waterafstotendheid.


Dat heeft een totaal andere moleculaire samenstelling, die de brand sowieso al vertraagt”, vertelt Weghorst. Dat is uiteraard gunstig voor de brandveilighei maar je hebt ook nog eens minder vlamvertragers nodig. Op zoek naar de beste isolatie?


Neem contact op met ISO-bouw. Wij zorgen voor snelle, degelijke en voordelige isolatie!

Een overzicht van alle mogelijkheden van het uitgebreide assortiment PIR sandwichpanelen van SAB-profiel is in dit deel te vinden. De panelen zijn onderverdeeld naar gevel- en daktoepassingen. Beide ondernemingen vervaardigen sandwichpanelen en bouwplaten . Group plc uit Ierland goedgekeurd.


Seyr Metalltechnik staat gekend voor het design en de perfectie van hun producten, wat ook tot uiting moest komen in de nieuwe productielocatie in Schwertberg, Oostenrijk. Het X-dek platdak systeem heeft als .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts