donderdag 20 november 2014

Roto deurbeslag

Intelligente technologies voor dakvensters, zoldertrappen, raam en deur. Raam- en deurtechnologie (FTT). Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


Ons hoogwaardige draai-kiepbeslagsysteem Roto NT voor de meest uiteenlopende raamvormen, geschikt voor hout- en kunststofprofielen , . GPF bouwbeslag geeft jou de unieke mogelijkheid om je deurbeslag zelf samen te stellen. Met het interactieve concept van GPF CombiVari kies je namelijk in drie stappen jouw favoriete deurkruk en maak je deze compleet met de rozet of het schild van jouw keuze.

Ga aan de slag en stel deze . Free shipment on orders above €200. Pay no additional shipping costs when you place a single order for €2or more. Discount for resellers: ask our online sales team for details onlinesales.


Op deze manier blijven uw ramen en deuren in optimale . Roto en Führ beslag wordt op al onze kozijnen gemonteerd zodat u lange tijd plezier heeft van het probleemloos werken van uw draaiende delen. Roto is een van de marktleiders en uitvinder van het draaikipsysteem. Dit Duitse bedrijf staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid.

Zo maken ze nagenoeg geen gebruik van onderdelen uit . RVS is de afkorting van roestvast staal (in de volksmond ook wel roestvrij staal genoemd). Deze deurkruk heeft een mooie, matte kleur door het geborstelde RVS. Het is een sterk metaal met hoge kwaliteit.


U krijgt namelijk de mogelijkheid om in drie stappen het deurbeslag van uw keuze samen te stellen. Eerst kiest u uw favoriete deurkruk, waarna u deze aanvult met een rozet of schild naar keuze. Logo Roto Roto biedt oplossingen die veilighei energiebeheer en comfort in gebouwen intelligent met elkaar verbinden. Het bedrijf is wereldwijd één van de leidende producenten van beslagtechniek voor ramen en deuren en aanbieder van dakramen en zoldertrappen. Daarnaast biedt Roto moderne elektronische . Roto is van topkwaliteit met een waardevolle duurzaamheid.


Het beslag beschikt over hoge comfort-eigenschappen en veiligheidsnormen, die kunnen worden geoptimaliseerd naar elke wens. U heeft een uitgebreide keuze uit ons gamma van . Deurbeslag Liftslot Secury R met rolnokken is de volhouder binnen het Secury- programma. Secury met rolnokken is ideaal om gecombineerd te worden met andere vergrendelingssystemen.


Hij optimaliseert de aandrukkracht van de deur aan . Roto Frank NV ook een uitgebreid gamma van andere bouwbeslagen. Roto Door concentreren we ons op de ontwikkeling en productie van deurbeslagen die beantwoorden aan de moderne eisen inzake veiligheid en comfort. De hoge productiekwaliteit en vernieuwende ideeën van onze ontwikkelingsafdeling .

Raambeslag wordt vaak ondergewaardeerd. Ook in raambeslag vindt u bij ons een uitgebreide sortering die aansluit op uw deurbeslag waarbij het veiligheidsaspect niet wordt vergeten. Wij kunnen vrijwel elke deurkruk leveren als raamkruk. Ook leveren wij al meer dan jaar draai-kiepbeslag van het merk Roto.


Roto alu dk hoekoverbrenger (Eckumlenkung) sluitzijde alu . Roto draaiblokkering met cilinder en sleutel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts