donderdag 13 november 2014

Trap antislip verf

De KARWEI antislip trappenlak matglans kleurloos 7ml is geschikt voor het duurzaam beschermen van trappen binnenshuis. Je kunt de trappenlak prima aanbrengen op een andere laklaag. De trappenlak heeft een matte afwerking en een antislip werking, dit zorgt voor meer veiligheid op de trap. Graag wil ik mijn open trap verven.


Ik wil geen halve maantjes of anti-slip strips omdat ik dat niet zo mooi vind. Nu zag ik op Internet diverse manieren .

Trap verven : geen halve maantjes? Meer resultaten van forum. Hoe kan ik mijn trap minder glad maken? Dag Sander, wat ook een mogelijkheid is: schelpenzand of zilverzand door de ( lak) verf mengen en daarmee de treden beschilderen.


Praxis verkoopt van Glitsa ook transparantie trappenlak met anti-slip. Deze kan over een betaande laklaag worden heen . Glitsa trappenlak antislip is een kleurloze, waterverdunbare trappenlak met eiglans voor binnen. Het is een zeer slijt- en kras vaste trappenlak die geschikt is voor de bescherming van zacht- en hardhouten trappen die intensief gebruikt worden.


Hermadix Trappenlak antislip eXtra wit.

Trappenlak eXtra, een watergedragen lak ontwikkeld voor binnen toepassing op trappen. Geschikt voor alle zacht- en hardhouten trappen. Deze trappenlak is waterafstotend.


Ten eerste, zoals eerder al genoem heeft deze lak een anti-slip werking. Dit komt doordat er minuscule korreltjes in de lak zitten, waardoor je de lak meer grip heeft. Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin is een zijdeglanzende, watergedragen lak speciaal voor de trap.


Nadat je de lak hebt aangebracht is de trap gemakkelijk reinigbaar. Bovendien voorkomt de lak slijtage aan kleding. Een goed advies ontvangen? We gaan de vloerbedekking eraf halen en de hele rataplan.


Daarna willen we een mooie hoogglans lak. Door de toegevoegde anti-slip granulaat biedt het goede anti-slip bescherming voor alle zachthouten en hardhouten trappen , welke intensief gebruikt worden. Glitsa Trappenlak Anti-Slip is versterkt met Polyurethaan, waardoor het slijt- en krasvast is. In kleur of antislip : hoe renoveer je die houten trap ? Hoe bescherm je een houten trap ? De eerste stap in de renovatie van een houten binnentrap is de oppervlakte klaarmaken voor de behandeling. Eerst moet je bestaande lagen vernis of verf verwijderen.


Dat doe je door de trap te schuren of te . Met deze antislip trap tips voorkom je ongelukken.

Deze zijn meestal minder mooi, lastig aan te brengen of niet goed te reinigen. Zorg ervoor als u uw trap gaat verven dit met de juiste verf doet. Op deze pagina vind u de verven die geschikt zijn voor het verven van uw trap. Op zoek naar trap inspiratie? Vaak is het mooi om de trap te verven in een lichte kleur, omdat het trapgat meestal vrij donker is.


Histor heeft speciale trapverf die . Er moet over de kit heen geschilderd kunnen worden. Belangrijk: wat is goede slijtvaste verf voor een trap ? Of moet het een harde lakverf zijn? Hoeveel lagen moet ik aanbrengen? En bestaat er anti slip verf ? Wij willen liever geen halve maantjes op de trap.


Wat voor rollers en kwasten moet ik gebruiken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts