dinsdag 18 november 2014

Tapijt groothandel

Wij zijn dé groothandel in vloerbedekking. Met veertig jaar ervaring en veel marktkennis leveren wij tapijt , vinyl, laminaat en pvc. Gelasta heeft voor iedere woning of project de beste vloer. Dé groothandel speciaal voor particulieren!


Door onze kennis en ervaring te combineren met de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen zijn wij één van de grootste spelers in de vloerenmarkt.

Hébéta is een groothandel in tapijt , vinyl, laminaat en ondertapijt. Maar ook voor projecttapijt en het Engels Axminister tapijt bent u aan het goede adres. Deze business to business divisie is ontstaan door het steeds groter inkopen van rollen tapijt en tapijttegels in het A-merk segment.


Door de komst van meerdere woonwinkels van Sjerk Slagmolen, de activiteit in België en het aanleveren van grote hoeveelheden in de projectenmarkt kon deze divisie niet uitblijven. Inmiddels zijn wij in het hele land bekend om onze uitgebreide collecties, vlotte. Allereerst de kwaliteit Touch of Silk.


Deze kwaliteit kenmerkt zich door . Groothandel voor de woninginrichting, projectinrichting en de parketteur.

Optimale dienstverlening bij Koninklijke Peitsman. Uitgebreide collectie tapijten. Uitdagende dessins en harmonieuze kleuren. Voor elke inrichting, klassiek of modern. Onze collectie in uw assortiment opnemen?


Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste tapijten voor uw assortiment. Vloeren groothandel Zoetermeer. Van een lussen tapijt (boucle), saxony, velours en frise tot een hoogpool (shaggy).


Tapijt is in alle kleuren verkrijgbaar. Ook is tapijt uitermate geschikt om trappen . Dersimo is een groothandel in tapijt , vinyl en pvc stroken. Consumenten kunnen in de showroom de Dersimo collecties bekijken.


Wij bieden professionele woning- en projectinrichters een breed assortiment in typen en merken vloeren. Daarmee leggen wij de basis. Ontdek nu ons aanbod in klassieke, etnische en hedendaagse tapijten.


Cotap heeft een aantal eigen merk collecties, waaronder de labels Ambiant en Yunieq.

Ook distribueert Cotap een aantal handelsmerken van derden. Introducties, vacatures en andere nieuwswaardige . De Home Collectie is uitgebreid met een nieuwe kwaliteit. Velar is een zeer sterke kwaliteit met een.


Nederlan België en Duitsland!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts