maandag 24 november 2014

Canexel onderhoud

Het onderhoud kan beperkt blijven tot het regelmatig verwijderen van vuil met een niet-schurend huishoudelijk reinigingsmiddel. Kleine krassen en beschadigingen kunnen m. Het onderhoud en de duurzaamheid van het schilderwerk wordt in belangrijke mate bepaald door de ondergrond en de kwaliteit van de constructie. Ook is het afhankelijk van de weersomstandigheden waaraan de platen worden blootgesteld.


Canexel retoucheerverf worden gerepareerd.

Wijnands Schilderwerken adviseert om minimaal eenmaal per jaar de canexel. Opnieuw geschilderd en mondelingen garantie over herstel. Voorwaarde voor het behoud van het materiaal, is dat een beschadigde toplaag zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Niet repareren heeft nadelige gevolgen voor zowel . Houten gevelbekleding blijft in de belangstelling staan. Hout heeft weliswaar een mooie, natuurlijke uitstral- ing maar is ook onderhoudsgevoelig.


Dit is een duurzame gevelbekleding van houtvezelpanelen die niet geschilderd hoeft te worden.

Natuurlijk ogende houtstructuur. Daarnaast zijn de verwerkingskosten laag door de snelle en eenvoudige montage. In combinatie met het geringe onderhoud is dit product bij uitstek geschikt voor woningcorporaties en projectontwikkeling.


Mijn bedrijf staat voor kwaliteit, onderhoud en behoud. U kunt bij ons terecht voor het éénmalig schilderen van uw chalet. Type klus: Buitenschilderwerk. Soort woning: Ouder dan jaar. Materiaal verzorgd door: De vakman.


Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Vind canexel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Hoe kan ik canexel (de buitenbekleding) het beste schoonmaken?


Chalets worden steeds meer onderhoudsvrij. Wij adviseren wel het canexel (de buitenbekleding) van uw chalet éénmaal per te teinigen met een (goedkoop) afwasmiddel en een zachte spons. Daarna kunt u het chalet afspoelen met water.


Design by ScholtenWebdesign.

Halfglanzende, thixotrope overgrond- en aflak voor buiten. Overgronden en afschilderen van geveltimmerwerk. Uitstekend geschikt voor houtrijke projecten en projecten waar kleurveranderingen wordt toegepast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts