vrijdag 14 november 2014

Doorzichtige golfplaten

Heb je een afdak gebouwd en zoek je een goede golfplaat om het dak eenvoudig af te maken? Wil je het tuinhuis weer waterdicht krijgen en meteen een waterafvoer plaatsen? Is jouw carport donker en wil je er meer daglicht onder krijgen met doorzichtige golfplaten ? Bij Praxis vind je dakbedekking in heel veel soorten en . Welkom bij Dakplaten-Discount.

Kleinere gebouwen zoals tuinhuisjes, garages en carports lenen zich perfect voor een golfplaten dak. Het dak moet wel enigszins schuin aflopen (minimaal 7° ). Er bestaan grofweg soorten golfplaten : de bitumen golfplaat en min of meer lichtdoorlatende soorten van PVC, PET en polyester. PVC golfplaten in verschillende maten leverbaar in golfprofiel F, H en N damwan uw pvc golfplaat bezorgen wij gratis en bieden u de laagste prijs. Plaat Gegolfd 04xm transparant.


Wegens annuleren weer te koop. De Aqualine PVC golfplaten worden vaak gebruikt voor tuinhuisjes, carport, schuren, hondenhok en andere plaatsen. Een golfplaat zorgt voor een fraaie waterdichte dakafwerking.

Bekijk de KARWEI klusinstructie hoe je zelf een dak van golfplaten maakt, voor schuur of afdak. Bij van Viegen vind u vele soorten en maten dakbedekking. Doorzichtige golfplaten geven meer daglicht. Gemakkelijk online te bestellen. Levertijd binnen werkdagen.


Heeft u een afdak of schuur gebouwd en zoekt u een goede golfplaat om het dak eenvoudig af te maken? Golfplaat pvc 1x 1cm. Wilt u uw schuur weer waterdicht krijgen en meteen een goot plaatsen?


Is uw carport donker en wilt u er meer daglicht onder krijgen met doorzichtige golfplaten ? Bij Van Viegen vind u dakbedekking in heel. LICHTDOORLATENDE GOLFPLATEN in o. Enkelwandige lichtplaten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten kunststof als transparante golfplaten en als damwandplaten. Om u de keuze makkelijker te maken hebben wij van de verschillende kuntstoffen de voor- en nadelen op een rijtje gezet. Als u overigens kortere lichtplaten nodig heeft dan de standaard lengtes . Naar het vergelijk Vergelijken.


Het dankt zijn naam aan de typerende golvende structuur die men tegenkomt in de platen en waaraan de platen hun sterkte ontlenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts