maandag 24 november 2014

Foto bamboe

Unieke fotoprint op bamboe. Haal de natuur in huis met een mooie foto op bamboe ! Niks geen gaten in je muur, je zet je bamboeprint gewoon in je interieur : in je vensterbank, op. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Veel bedrijven plákken een foto op bamboe.

Geef je foto een tropisch uiterlijk met een foto op bamboe. Je foto krijgt een prachtige satijnglanzende opdruk met enorme kleurkracht. Hierdoor krijgt het product een tastbaar imago wat het extra persoonlijk maakt.


De ronde stengels van het welbekende bamboe wordt in dunne stroken gezaagd en nadat die een lange tijd zijn verhit worden ze kruislings in elkaar verlijmd. Doordat wit niet standaard geprint wordt, komt de gele kleur met fijne lijnen naar voren bij de witte en lichte . Waarom een foto op bamboe ? Gallery Color vereeuwigt jouw mooiste momenten op hout.

Ook een foto op bamboe laten drukken? Professioneel Ingelijst, Snelle Levering En 1 Tevredenheidsgarantie. Bamboe Foto bij AllPosters. Geschikt voor wanddecoratie. Een dikte van 19mm en 4cm.


Upload je mooiste foto en laat hem afdrukken op een robuust bamboe block van cm. Vervolgens geef je hem een mooi plekje op de kast, de vensterbank of de piano. Het block heeft een natuurlijke. Dit behang is een perfecte achtergrond voor lichte meubels en opvallende kleuren. De fotoblokken zijn te bestellen met en zonder witte . Honderden nieuwsgierigen kwamen een kijkje nemen.


Tot meter hoge, wat breed uitgroeiende, winterharde bamboe. De niet woekerende bamboe Fargesia murieliae is een soort met fijn blad en groene, naar geel verkleurende stengels die tot m hoog wordt. Foto boven rechts) Hier worden Iliter potten met Fargesia robusta 'Campbell' uitgezet en (zonder pot !) ingegraven.


Plantafstand: plant per strekkende meter of planten per strekkende meters. Deze verdraagt 25° C vorst!

Bij weinig geduld planten per strekkende meter. Op zoek naar fotobehang bamboe en zoekt u nog een schikte foto ? De bamboe moet iets lager staan dan de omringende grond. Bij 123fotobehang kunt u fotobehang met een bamboe print naar keuze bestellen voor thuis in iedere gewenste kamer of ruimte. Bekijk de beeldbank met bamboe prints en kies een eigen foto naar wens.


Maar ook voor uw bedrijf of op het werk creëert u . Schiterend fotobehang met je eigen foto ? Bestel het direct online, Repro. En het beste is nog wel dat je bij myposter enorm veel mogelijkheden hebt. Op die manier wordt elke foto iets bijzonders!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts