dinsdag 18 november 2014

Karten enschede prijzen

Karten in Enschede en omstreken? Dan gaat u naar Kartplaza Actionworld in Nijverdal. Hier scheurt u over een van de langste indoor circuits van Europa met een lengte van ruim 8meter. Daarnaast kunt u bij ons karten in extra snelle 270cc karts waarin u de kick voelt van een supersnelle heat.


Uiteraard kunt u bij ons . E- karten : Futuristisch racen in een elektrische kart geeft een enorme kick.

Geen herrie en geen stank. Wel een spectaculaire lichtshow met glow in the dark effecten en lekkere racemuziek. Deze combinatie is uniek in Nederland. ZEROEnschede is een multi activity center. Geschikt voor bedrijfsuitje of feestje.


E- karten , lasertag spellen en escaperooms in een futuristish thema. Deze kartbaan is van Asfalt en is 8meter lang. Kartbaan Oldenzaal is een uitgaansgelegenheid met een ruim en prachtig aangelegd kartcircuit in de open lucht.


Go Planet Kartracing Enschede.

Inmiddels is de accommodatie met zijn tijd meegegaan en biedt mogelijkheden voor geheel verzorgde groeps- arrangementen tot 2personen. De 4meter lange baan is omgetoverd tot een hypermoderne route met licht- en geluidseffecten. De karts worden elektronisch aangestuurd en elke beweging . Europees kampioen karten woont in Rotterdam - Duration: 3:58. Kinderen vanaf jaar (minimumlengte meter) kunnen bij Race Planet karten in speciale rookie- karts.


Deze karts zijn voorzien van alle denkbare comfort- en veiligheidsvoorzieningen zoals verstelbare stoelen, verstelbaar gas- en rempedaal, veiligheidsgordel, schijfremmen en stevige kunststof bumpers rondom. VR: DUIK IN EEN NIEUWE REALITEIT. Met de hulp van een datalens en handschoenen of fasers bewegen de spelers in de virtuele wereld.


Als de speler bijvoorbeeld naar links draait, veranderen ook het perspectief en de omgeving in het spel. Maar geen speler wordt duizelig van de . Overzicht en gegevens van indoor en outdoor kartbanen in heel Nederland. Kom karten op de leukste en méést uitdagende (indoor) kartbaan van Nederland. Coronel heeft dé Kartbaan , de grootste indoor Lasergame Arena, de meest unieke Escape Room van Nederland en het meest uitdagende indoor Klimbos van Europa!


De baan in Enschede is namelijk geïnspireerd op de Franse baan waar elk jaar de bekende race van uur wordt gereden. ENSCHEDE - Met ingang van november krijgt Enschede weer enkele leuke nieuwe binnenattracties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts