vrijdag 28 november 2014

Lamellen schuifpui

Verticale lamellen voor schuifpuien en grote raampartijen. Razendsnel op maat gemaakt en binnen uur bezorgd. Hoe groter de lamellen , hoe groter het zicht naar buiten als deze open staan.


Shutters zijn zeer geschikt voor schuifpuien , met name als u kiest voor shutters met een vouwrail. Hierdoor kunt u de shutters in een handomdraai graden openklappen.

Shutters hangen over het algemeen in een vierzijdig paneel, waar de . Wil je gebruik maken van de schuifpui ? Schuif dan de lamellen opzij. Plisségordijnen zijn een trendy type raambekleding en zeker toepasbaar voor schuifpuien. Als specialist op het gebied van verticale lamellen werken we bij BSL Raambekleding dagelijks aan het verbeteren van ons aanbod raambekleding.


We ontvangen regelmatig vragen of we bij BSL ook lamellen gordijnen voor schuifpuien en grote raampartijen met schuiframen hebben. Met lamellen kun je het zonlicht in huis weren en zorgt voor minder inkijk. Koop je bij GAMMA lamellen dan krijg je de rail erbij zodat je de lamellen eenvoudig zelf kunt ophangen.

Een andere mogelijkheid zijn bijvoorbeeld jaloezieën of lamellen. Hang jaloezieën in meerdere banen naast elkaar om eenvoudig een doorgang te creëren, en schuif lamellen naar wens gedeeltelijk open. De lamelgordijnen zijn verkrijgbaar met kunststof, aluminium of stoffen lamellen in diverse lamelbreedtes en zijn leverbaar tot een breedte van maar liefst meter.


Lamellen Met onze lamellen regelt u optimaal de lichtinval. Van zakelijk koel tot gezellig warm. Dankzij ontelbare kleurstellingen, dessins en materialen zorgt de verticale jaloezie , in ieder interieur, voor de “finishing touch”.


De verticale jaloezie is bijzonder geschikt voor grote glasoppervlakten zoals bijvoorbeeld schuifpuien maar ook voor afwijkende . Ook bij schuifpuien zijn lamellen een ideale raamdecoratie. De afmetingen zijn geschikt voor deze grote raamoppervlaktes en bij het openzetten van de schuifdeur kan een deel opzij geschoven worden. Zo houd je de doorgang vrij terwijl de lamellen gewoon in de gewenste stand voor de overige ramen blijven hangen.


Doordat per lamel de exacte hoogte kan worden gefabriceer kan op een sfeervolle manier het daglicht en privacy in iedere kantoorlocatie worden geregeld. Kan zowel aan de boven- als aan de onderzijde ingekort worden. Lichte kleur, gebroken wit. Goedkoopst van nederland wij leveren ook de populaire.


Onze collectie houten jaloezieën van kwalitatief abachi hout zorgen voor een luxe en warme uitstraling. Wat we met regelmaat zien, is dat klanten shutters kiezen als raamdecoratie voor de schuifpui.

Met shutters bepaal je heel gemakkelijk de hoeveelheid de lichtinval en de doorkijk. Overdags kun je de lamellen van de shutters kantelen, zodat je voldoende lichtinval in je woning hebt. Geschikt voor ramen, deuren, schuifpui en erkers. Zwarte stoffen lamellen voor uw schuifpui.


Heb je een breed raam in huis, zoals een grote raampartij of een schuifpui ? En weet je niet goed welke raambekleding je moet aanschaffen voor je brede raam? Met JASNO shutters, houten jaloezieën (blinds), vouwgordijnen (folds) en verticale lamellen (swings) kun je alle kanten op, zowel in de hoogte . Met raamdecoratie bepaalt u zelf uw privacy en creërt u een eigen sfeer - ZSM Zonwering. Zijn verticale stroken van stof, kunststof of aluminium.


De functie van lamellen is dezelfde als die van horizontale jaloezieën. Ze zijn heel praktisch bij schuine ramen of een schuifpui. Kunststof en aluminium lamellen zijn makkelijk schoon te maken. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en in stoffen en kunststoffen uitvoering.


Hang ze zelf op met de KARWEI-klusinstructie. Voeg toe icoon Print deze klus .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts