maandag 17 november 2014

Gelaagd glas met matte folie

Gelaagd glas met matte folie van kwaliteit bij De Voordelige Groep. Niet gehard helder glas als binnenlaag. Dit gelaagd glas is uitermate geschikt als inbraakwerend glas of bescherming tegen doorval bij breuk.


Voor dit glas geldt een minimaal te berekenen oppervlakte van 0. Stel hieronder de glasprijs samen.

Als u vervolgens de breedte en hoogte in millimeters invult ziet u direct de prijs. Is de optie niet gewenst kies dan voor Geen. Genoemde prijzen zijn incl. Snel en eenvoudig online te bestellen en leverbaar door heel Nederland.


Gelaagd veiligheidsglas bestaat uit minimaal glasbladen met daartussen een doorzichtige taaie kunststof folie. Deze folie zorgt ervoor dat bij breuk het glas bij elkaar gehouden wordt. De etsruit is veel gemakkelijker in onderhoud omdat de structuur op het glasoppervlak ten gevolge van het etsproces veel gladder blijft dan bij zandstralen.

Hierdoor is het eenvoudiger schoon te houden. Bij gelaagd glas met een matte folie is het onderhoud identiek aan dat van een normale ruit omdat er hier sprake is van . Dit folie voorkomt dat het raam uiteenvalt bij een breuk. PVB folie gelamineerd tussen het glas. Dit glas wordt veel toegepast voor onder andere BALUSTRADE, WINDSCHERM, PLANCHET. DAKLICHT, DAKBEGLAZING Kiest u . Gelaagd enkel glas met veiligheids folie wordt veel toegepast als extra bescherming in vensters, balustrades, balkons of schuin liggende dakbeglazing.


Leverbaar met verschillende typen PVB: blank, mat (met mat witte folie ) gekleurd (diverse basiskleuren op aanvraag ) of . Met minder energieverbruik biedt het toch een optimaal comfort. Tevens gehard glas waardoor 5x sterker dan normaal gelaagd glas. Bij de Glaskoning kunt u het gelaagd glas eenvoudig online bestellen en kunt u uit diverse mogelijkheden een keuze maken.


Zo kunt u de keuze maken voor matte folie of voor de optie van beglazing met geluidswerende eigenschappen kiezen. De opties staan aangegeven en u hoeft . De satijnlaag kan alleen op de gehele oppervlakte van een glasplaat worden geleverd. Twee (of meerdere) glasplaten worden verlijmd met een melkkleurige folie.


Het voordeel van dit glastype is dat het twee gladde zijdes heeft en dat het tevens een veiligheidsbeglazing is.

Enkel gelaagd glas matte folie 44. Dit type glas voldoet in de meeste situaties als veiligheidsglas en is beschikbaar in verschillende samenstellingen, van 33. Minimaal te berekenen oppervlakte: 0. Prijzen per m - Prijzen zijn incl.


Ook kunt u verschillende soorten ventilatieroosters bij uw beglazing bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts