maandag 21 augustus 2017

Zwevende schuifdeur

Uniek onzichtbaar schuifdeursysteem. De lagering is soepel en geruisloos. Het systeem is eenvoudig te installeren. Rail is gemaakt van geanodiseerd aluminium en komt achterop uw schuifdeur.


Op de wand komt een plaat met loopwielen.

Waar uw deur met de bevestigde rails overheen wordt begeleid. Een schuifdeur is dan wel ruimtebesparen het geeft je interieur vaak ook een ( ongewilde) industriële look. Bovendien zijn de ijzeren rails niet compatibe. Het vóór de wand schuivende schuifdeursysteem “Magic Door”.


Het is een systeem die verborgen is, of de. Kastenstunter biedt StoreMax hangende (H) en bodemrollende (R) schuifdeuren aan. Wanneer kiest u voor een hangend systeem en wanneer is bodemrollend de juiste oplossing?


Zwevende deuren van Het Kastenhuis zijn de perfecte entree voor uw inloopkast op maat.

Wij adviseren u in het maken van de juiste keuze. Stel zelf je paneeldeur samen, zodat je schuifdeurkast perfect bij jouw woonstijl past! Schuifdeuren en schuifdeurkasten op maat met StoreMax Basic. Kamerhoge schuifdeuren zijn perfect te plaatsen voor een inbouwkast, in een slaapkamer of bijkeuken. Houtspecialist Brems heeft een prestigieuze Red Dot Award gewonnen voor zijn Secret Slide, een schuifdeur zonder zichtbare rail.


Wij zijn met een drastische zolderverbouwing bezig. Wordt allemaal erg mooi en prachtig. Een van de nieuwe ruimtes gaat gebruikt worden als kleding-opslag- kamer. Nelson schuifdeuren biedt een groot aantal oplossingen aan voor hangende, onderlopende en zwevende schuifdeuren.


De schuifdeuren kunnen volledig afgewerkt en klaar voor plaatsing geleverd worden maar het is ook mogelijk om de losse materialen bij hen aan te kopen om de schuifdeuren zelf te . Een kast met schuifdeuren kun je op elke gewenste maat maken en vraagt weinig vrije ruimte. Deze beschrijving gaat uit van een kast tussen twee muren in. Je kunt uiteraard ook een vrijstaande schuifdeurkast maken. Ook in rvs en aluminium leverbaar.


Zorgplus maakt magnetisch zwevende schuifdeur. Volledig afgewerkte schuifdeuren op maat met glas en volle panelen. Kwalitatief maatwerk met opmeting en montage over het hele land.

De hangers worden op een deur gemonteer waardoor een hangdeur systeem ontstaat. Met een schuifdeursysteem creëer je binnen schuifdeuren als stoere roomdivider en als mooie .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts