dinsdag 22 augustus 2017

Raamluiken decoratie

Sfeervolle louvre luiken om als decoratie binnen neer te zetten. Erg leuk voor een mooie landelijke sfeer. Raamluiken hebben sinds de komst van glas, hun echte functie verloren.


Ze bestaan nu voornamelijk nog als decoratieve raambekleding om op een stijlvolle manier licht binnen te laten. Want ze hoeven in ieder geval niet meer de kou buiten te houden, voor een fijn wooncomfort. Werd als wand decoratie gebruikt.

Afmetingen: hoogte: 74cm breedte: 42cm de eventuele verzendkosten zijn voor de koper. Ook van deze adverteerder . Om het geheel af te maken heeft Old BASICS leuke decoratie - artikelen zoals stoere ijzeren letters en sterren in verschillende kleuren, oude houten (louvre) luiken en ladders en broodplanken. Of denk aan decoratieve geweien voor aan de muur en leuke hangers in verschillende vormen en maten. Brocante slaapkamer met oude luiken , landelijk wandrek, oude koffers, brocante kroonluchter met bloemen, linnen kussens en oude nachtkastjes: meubels en. Mooie oude luiken kun je goed gebruiken ter decoratie in huis.


Sierluiken, klapluiken, vensterluiken, slagvensters of raamluiken zijn niet enkel traditioneel maar ook modern. Oude deuren als decoratie ! U wenst uw woning meer karakter te geven maar u wenst uw luiken niet te bedienen, kunt u gaan voor decoratieve , vaste sierluiken.

Louvre sierluiken van kunststof uit stuk. Dienen als decoratie naast ramen, kozijnen of deuren. Ze hebben geen scharnieren en geen functie om open en dicht te doen. Of als decoratie tegen een kaal muurtje aan, die krijgt dan meteen sfeer.


De luiken krijgen hier sop of een veegbeurt, dus het kan zijn dat u ze nog even een lekker sopje wilt geven. Shutters zijn houten luiken met verstelbare lamellen, die worden zowel gebruikt als zonwering en als decoratieve raambekleding. Copahome shutters zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, maar bovenal ontzettend mooi. Niet alleen door hun stijlvolle uiterlijk, maar ook door de manier waarop ze het licht doorlaten. Bent u op zoek naar stijlvolle, stoere, brocante en landelijke woonaccessoires en meubels neem dan een kijkje in onze brocante webwinkel.


Veel kijk en winkelplezier! Vind de beste selectie raamluiken decoratie fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit raamluiken decoratie voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. De oude eiken of grenen deuren en luiken van De Groene Poort gaan hun functie ver voorbij. In onze toonzalen in Vichte vindt u duizenden exemplaren. Een super stoer alternatief voor gordijnen en mooi in oude én nieuwbouwhuizen: houten luiken.


Op zoek naar leuke decoratie bij je raamluiken ? Bij Beens Feestverhuur en Decoratie vind je onze welbekende handgemaakte houten raamluiken en raamdecoratie voor binnen in heel veel verschillende modellen. Desgewenst afgelakt in een kleur naar keuze. De luikenwinkel biedt u decoratieve luiken , louvreluiken en paneelluiken.


Tevens hang- en sluitwerk voor het ophangen van de paneelluiken, louvreluiken en combiluiken.

Stoere landelijke spiegels kopen? Bij Neys Lifestyle vindt je een uniek landelijk assortiment in onze woonwebshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts