maandag 28 augustus 2017

Houten bijgebouwen

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van sfeervolle houten gebouwen. En dit volgens authentieke wijze zoals onze grootvader dat destijds deed. Onze unieke bijgebouwen stralen een karakter en charme uit, waar wij enorm veel belang aan hechten.


Wij leveren totaalprojecten af, van de architectuur tot en met de plaatsing en na-service. De beste kwaliteit houten bijgebouwen met de mooiste verbindingen en details. Wij verzorgen houtbouw projecten in de breedste zin van het woord.

Of u een schuur zoekt, een Eiken of Douglas houten constructie, wij verzorgen het van zagen tot het plaatsen van de constructie. Dit alles in samenspraak met de . Eiken bijgebouw op maat volgens de oude ambachtelijke technieken. Poolhouses, carports, overdekte terrassen of aanbouwen. Een prachtig poolhouse langs uw zwemba een privaat buitenkantoor in uw tuin, . Houten bijgebouwen zijn erg populair.


Veel mensen kiezen ervoor vanwege de warme uitstraling en omdat ze omdat ze snel op te bouwen zijn. Een bijgebouw in hout kan zowel in een modern als landelijk jasje gestopt worden. Het warme karakter van hout zorgt ervoor dat elke stijl perfect past in zijn natuurlijke omgeving.

Droomt u van een luxe houten bijgebouw dat dezelfde sfeer ademt als uw woning en tuin? Dan zit u goed bij Livinlodge, de referentie voor wie op zoek is naar een stijlvol houten bijgebouw op maat. Als geen ander weten onze architecten uw persoonlijke noden en verlangens inzake stijl en functionaliteit te vertalen naar . De landelijke houten bijgebouwen van De Cock worden gebruikt als poolhouse, cottage of landelijke schuur. Alle unieke modellen zijn op maat verkrijgbaar. See more ideas about Home ideas, Belgian style and Country houses.


Hout leent zich dan ook uitstekend tot een strakke en moderne vormgeving. De prachtige moderne bijgebouwen volgen de nieuwste trends inzake minimalistische tuinarchitectuur. Onze moderne poolhouses verbinden uw woning met . Cottage schuurtjes en bijgebouwen brengen een ode aan de landelijke Britse levensstijl. Typisch zijn de verfijnde constructiedetails en de kenmerkende daken. Die kunnen bedekt worden met dakpannen, cedershingles of zelfs met een strodak.


De authenticiteit straalt er zo van af. De mogelijkheden: tuinberging, poolhouse, buitenkeuken, modern of in rustiek eiken hout. Wood Arts realiseert authentieke houten. Russell Woods is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en plaatsen van eiken bijgebouwen. Bijvoorbeeld een carport, garage, tuinhuis of overdekt terras.


Wist je dat je niet enkel hout in je interieur en tuin kan integreren, maar het ook kan gebruiken voor het zetten van volledige houten bijgebouwen ? Ecologisch gezien is het de beste keuze ten opzichte van andere materialen.

Luxury Wood Concepts doet zelfs meer dan exclusieve houten bijgebouwen. Tevens kunnen wij u een totaalconcept aanbieden door onze samenwerking met verschillende . Zo zien wij het tenminste. Een houten bijgebouw is praktisch en functioneel -of het nu gaat om een garage, een tuinhuis, een zomerhuis of een thuiskantoor- en daar houden we van. Als je die functionaliteit koppelt aan doordacht design en . Luxe houten bijgebouw op maat?


Onze houten bijgebouwen worden op traditionele wijze vervaardigd. De constructie wordt volledig voorbereid in onze werkplaats waardoor het plaatsen maar enkele dagen duurt. Het ontwerpen en vervaardigen van bijzonder maatwerk met hoogwaardig materiaal en sublieme afwerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts