donderdag 31 augustus 2017

Getrommeld belgisch hardsteen

Dit is een vloer die in het gebruik alleen maar mooier en mooier wordt. Blauw Gezoet is een prachtige hardstenen vloer, die zichzelf kenmerkt door de typerende fossielen die in het oppervlak te zien zijn. Let op: Dit betreft de restvoorraad van een uitlopend artikel. Beperkte beschikbaarheid.


Het trommelen van hardsteen gebeurd machinaal. Door deze handeling worden de zijkanten van de hardsteen tegels verouderd en afgerond.

Na het trommelen van de hardsteen heeft de tegel een authentieke uitstraling. De getrommelde hardsteen tegels geven een nieuwe vloer het karakter van een . Regelmatig vindt u op deze pagina interessante aanbiedingen zoals promoties, opruimacties enz. OP = OP, dus contacteer ons zo vlug mogelijk indien u interesse heeft in één van onze aanbiedingen.


Zijkanten gezaagd - Bovenvlak gebouchardeerd. Net als in echt hardsteen zitten er tekeningen van fossielen in de tegels, kan de toplaag mat of gezoet zijn. Ook zijn er verschillende randafwerkingen: strak of verouderd ( getrommeld ). Ook verkrijgbaar: 20xgetrommelde hardsteen imitatie, ook in zwart-wit geblokt.

See more ideas about Porcelain tiles, Stone and . Prachtige verouderde Hardsteen vloertegels bij Totaaltegel al v. Diverse maatvoeringen uit voorraad. Alle Hardsteen vloertegels zijn machinaal of met de hand getrommeld wat zorgt voor de prachtige landelijke uitstraling. Type: Brugge, getrommeld.


Leverbaar: Uit voorraa op . Bezoek onze Showroom in Heerhugowaard. Belgisch hardsteen tegels. Van donkerblauw gezoet met een getrommeld oppervlak tot lichtblauw geschuurd met afgeronde randen. Van klassiek gezoet met recht afgezaagde kanten tot blauw . De stylo romano afwerking geeft een gladde feeling aan de blauwsteen.


De randen zijn getrommeld en als gevolg dus verouderd. Het oppervlak is geschuurd. Hierdoor wordt er een effen oppervlak gecreëerd met fijne cirkelvormige streepjes. De afwerking is te vergelijken met de cottage afwerking maar is heeft een . HARDSTEEN VLOEREN Hardsteen vloeren b.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts