maandag 21 augustus 2017

Beton cire amsterdam

Wij raden u aan de definitieve kleur vanaf staal te bepalen. Wordt veel toegepast in badkamers. U kunt ook onze workshops volgen. De producten van ViaeStudio staan garant voor bijzondere wand- en vloerafwerking. Van de originele hoogwaardige Béton Ciré pro en natuurstucproducten tot bijzondere metal-afwerkingen.


De mogelijkheden zijn eindeloos.

Om de verbouwing zo klein mogelijk maar wel met de hoogste kwaliteit afwerking te houden is . Paks Bijleveld is dé specialist in Béton Ciré. Vraag online een vrijblijvende offerte aan voor deze duurzame en slijtvaste vloeroplossing! In tegenstelling tot tegels voelt gepolijst beton zacht en comfortabel aan, zelf als je er met je blote voeten overheen loopt. Wij maken graag een offerte. In het stucwerk is altijd de hand van de vakvrouw of vakman terug te zien.


Een handtekening als het ware. Zoals uw goed gestucte wan vloer of badkamer met beton cire pro is er geen andere!

Felice Home of Brands laat unieke merken samenkomen in kleding, schoenen, tassen, accessoires, kunst en unieke (woon-)producten. Wat is beton cire en waar wordt het voor gebruikt? In het algemeen wordt beton cire aangeduid als betonstuc of decoratieve afwerkingsstuc. Het product heeft dan ook een iets andere opbouw dan normale stucproducten.


Eigenlijk is het product en de naamgeving afkomstig uit Frankrijk. Vrij vertaald is beton ciré “met was . Bij Bruizt bent u aan het juiste adres voor o. Lijkt op Tadelakt en Marokkaans Stuukwerk. Met als groot voordeel dat het geschikt is voor de badkamer (ook in douchecel)!


Amsterdam, betonnen vloer Amsterdam, beton cire Amsterdam. Kom naar onze showroom in Haarlem! Wij hebben het beste aanbod van Design Beton. Een deskundige advies, optimale service, . In de Gerrit van de Veenstraat zijn diverse verbouwwerkzaamheden verricht.


Beton Ciré de ideale oplossing voor uw badkamer of douche. De badkamer is opgeknapt. Daarnaast is stuc en beton cire aangebracht.

Ik heb jaar ervaring en alle vakmanschap in huis, graag geeft ik u advies over materiaal en kleur. Spiegelkast sanibell met indirecte verlichting. Duravit wandcloset, douchescherm met matglas, hotbath sanitair. Het resultaat is een strakke moderne vloer, die toch een warme en zachte uitstraling heeft.


Als specialist in het leveren en aanbrengen van deze naadloze vloeren voeren wij ieder project naar tevredenheid uit. Wij zijn specialist in Beal Mortex, Earthcote, Beton ciré en Pandomo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts