donderdag 24 augustus 2017

Bruynzeel vloeren breda

Meer dan 1jaar historie betekent ook meer dan 1jaar aan kennis en ervaring. Door constante ontwikkeling en vernieuwing is een zeer uitgebreid assortiment vloeren ontstaan. Bovendien worden onze houten . De meest volledige site met ruim 66.


VloerenDeur is de ambachtelijke vloerenspecialist voor houten vloeren parket- visgraat- pvc- en laminaatvloeren in de regio Breda , Amsterdam, Rotterdam en den Haag.

Betaalbaar en ambachtelijke kwalitiet voor als het echt goed moet zijn. Het figuur in Breda wou wel langs komen als hij eens in de buurt zou zijn , maar ze verkopen schijnbaar weinig vloeren want hij is nooit langs gekomen. Curator Bas van Logtestijn van Rassers Advocaten in Breda zegt dat hij mogelijkheden ziet voor een doorstart.


Er is interesse getoond vanuit de markt. Daar gaan we nu naar kijken. Zo lang blijven de winkels annex showrooms open. Mensen kunnen blijven bestellen.

Ook de mensen die de vloeren. Meer dan 1jaar historie betekent ook meer dan 1jaar aan kennis en ervaring. Bent u op zoek naar een parketvloer of houten vloer in de regio Nieuwegein?


Stuur mij gratis en zonder verplichting het Parketboek. Uw nieuwe houten vloer begint hier. Van heel licht essen tot bijna zwart wengé. In vele moderne en klassieke patronen. Zelfs in enkele motieven uit de achttiende eeuw.


De winkel is vermeldt in categorie Vloeren. Vraag het parketboek aan, zonder verplichting. Bruynzeel Vloeren Showroom Breda , Breda. Breda in staat van faillissement verklaard.


Als curator is aangesteld mr. Deze insolventie is niet meer actief. AR BREDA WAARDEBON GRAAG , stuur .

Op de benedenverdieping van het huis lag een massieve gelakte eiken vloer die dringend geschuurd en gelakt moest worden. De vloer wordt dagelijks zeer intensief gebruikt en men kan . Schuren en lakken parketvloer. Keurige prijs-kwaliteit verhouding, goede communicatie en afspraken nakomen, wat wil je nog meer? NEDERLANDS TALEN INSTITUUT Schrift^Ukpmé-ies thuis Ingeschreven Hndetef9Ster Breda m. Voor geïnteresseerden is het gratis.


Bekijk hier een lijst met onze beste bedrijfsvloeren in Breda en omgeving beoordeeld door StarOfService gemeenschap van Breda - Noord-Brabant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts