maandag 28 augustus 2017

Sierpleister buitengevel

Het is een ecologisch product met een dampopen en waterkerend karakter. Het wordt meestal in één laag op de gevel gespoten (laagdikte van tot 15mm) en afgewerkt met een krasbord. Met sierpleister kan je je gevel een egale en tegen vocht beschermende afwerkingslaag geven. Sierpleister biedt oneindig veel mogelijkheden qua vorm, kleur en structuur. Maar sierpleister heeft niet alleen esthetische eigenschappen: het is ook een afwerking met een beschermende werking.


Willco Products is gespecialiseerd in sierpleisters en buitengevelisolatiesystemen voor nieuwbouw- of renovatieprojecten.

Hier vindt u gedetailleerde technische informatie over onze producten. Ook vindt u hier informatie over. Is het de bedoeling om de gevel enkel op te fraaien en regendicht te maken, dan volstaat het om de buitenmuur te cementeren en vervolgens af te werken met een sierpleister , weet Koen Maenhout. Naast esthetische waarden spelen hier ook functionaliteit en levensduur een belangrijke rol. Onze gevelsystemen bieden niet alleen een duurzame bescherming, maar ook in samenspel met sierpleisters en muurverven ontelbare mogelijkheden om gebouwen een onmiskenbaar eigen verschijningsvorm te geven.


Prijs pleisteren buitenmuur. Omdat de prijzen verschillen voor pleisterwerk, vertellen we je wat je ongeveer betaalt voor het stucen per m2. De kosten hangen namelijk af van hoeveel mje wilt laten pleisteren.

Ook de soort sierpleister en het tarief van de stukadoor bepalen de prijs. Voor het pleisteren van de buitenmuur . Zowel bij nieuwbouw als renovatie wordt steeds vaker gekozen voor crepi met isolatie. Voorbeelden en de prijs per vierkante meter vind je hier. Buitengevels - We bieden beste advies als het gaat om afwerking van de buitengevels. Gevelisolatie met een cementproduct, een sierpleister of spachtelputz.


Spachtelputz : Er is ook een mogelijkheid om de buitengevel te stucen en te voorzien van spachtelputz. Spachtelputz is in verschillende kleuren verkrijgbaar en word vaak aangebracht bij modernere panden. Wanneer direct na het aanbrengen van de sierpleister een texlaag wordt aangebracht, zal de toekomstige onderhoudscyclus verschuiven naar tot jaar.


Bovendien is het grootste voordeel dat door de texlaag het vuil niet meer aan de gevel kan hechten. Bij een regenbui nemen de regendruppels de losse vuildeeltjes . De materialen die op een buitengevel aangebracht moeten worden zijn namelijk waterbestendig of waterafstotend. Bij een oppervlakte van 1mvan sierpleister stucwerk, betaal je in plaats van € 4maar € 1aan btw.


Logisch want sierpleister , ook wel crepi genoem is lang niet de enige mogelijke gevelbezetting, maar het is zonder twijfel wel de meest gekende. Het is niet aan te raden om zelf je gevel te gaan bepleisteren met sierpleister. Kleine foutjes zijn hier duidelijk zichtbaar en de kans op scheuren is groot.


Wanneer er scheuren voorkomen is het een dure zaak om dit keurig op te lossen.

Daarom wordt er voor een gevelbepleistering doorgaans beroep gedaan op een. Deze gevel willen wij schilderen in een ander kleurtje. Dit zijn de stappen die we denken te zullen moeten nemen maar in welke volgorde?


De buitengevels van een woning kunnen ook worden gestucd met een cementgebonden materiaal waarna deze kan afgewerkt worden met een sierpleister of een dunne laag cement in verschillende kleuren. Voor elke ondergrond en voor elke afwerking vindt men binnen het Cement'in gamma een aangepaste pleister. Een goede basis voor elke gevel.


Zo bekomt u steeds een optimale hechting, de beste verwerking en de perfecte ondergrond voor verdere afwerklagen. Dunlagige kunstharsgebonden sierpleisters kunnen enkel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts