donderdag 17 augustus 2017

Steigerfolie

Krimpfolie of steigerfolie is een folie dat gebruikt wordt in de bouw op steigers, pakketverzendingen en boten. Gewapend steigerfolie voor het afdichten van steigers. Na het gebruik van dit product bent u er van verzekerd dat de steiger voor wind dicht is. Steigerfolie scaffolon zorgt voor een prettige werkomgeving. Het is veilig en verschillende weeromstandigheden kunnen uw werk niet hinderen.


Aantal resultaten per pagina.

De opgelaste montagebanen met voorgeponste gaten maken een goede, waterdichte montage mogelijk. Met steigerfolie van Hettinga Sneek beschermt u uw bouwsteigers en zorgt u voor een veilige werkomgeving voor uw werknemers. Informeer naar de mogelijkheden. Voorzien de stellingen op uw werf van steigerfolie van Huck.


Ontdek alle mogelijkheden en krijg professioneel advies op maat van uw situatie. Traditioneel steigerfolie is een heldere, sterke en zware PE ( polyethyleen)-folie. De folie heeft een hoge lichtdoorlatendheid.


Brede montagestroken met voorgeponste montagegaten zijn op de folie gelast. Niet brandonderhoudend steigerfolie wordt .

Wat het weer ook is, met de krimpfolie van Profipack kunt u door blijven werken. Tex Totaal Centrum - , centraal inkoop- en handelscentrum voor bedrijf en industrie. Bent u op zoek naar steigerfolie ? Neem contact op met onze productspecialist voor meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden door te spreken. Lasaulec, de échte technische groothandel.


Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Het doel hiervan is om bescherming tegen schadelijke invloeden van binnen- en buitenaf tijden. Afgeschermd worden van weer en wind? Vraag naar onze mogelijkheden.


Categorie: Bouwfolie Tag: folie. Zijn er steigers gemonteerd voor werkzaamheden aan bijvoorbeeld een brug, kantoorgebouw, huis of monumentaal pan maar wilt u deze beschermen tegen weer en wind? Let op: JavaScript is benodigd voor deze inhoud.


Hij is geschikt voor langdurige projecten waar niet vlamonderhoudende materialen zijn voorgeschreven. See what people are saying and join the conversation. SPECIFICATIES: Fabrikantnr.


Doordat de steigerfolie zeer sterk is, is hij tegen vrijwel alle weersomstandigheden bestan dit maakt de folie uitermate geschikt om te gebruiken bij bouwsteigers. Netten en zeilen: Op scaffel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts