woensdag 30 augustus 2017

Jaren 30 tegels

Iedereen heeft er wel een gevoel bij. Oude bekenden zoals de terrazzo vloeren die TEGELinfo levert in tegelvorm en de gele muurtegeltjes met afgeronde bovenkant zijn sprekende en bekende voorbeelden. Oog voor detail is een kenmerk dat regelmatig bij jaren tegels tot uiting komt in mooie . Op deze foto zijn mosa zwarte tegels versneden voor de bovenrand.


De mosa meet exact 1cm. Daarom hebben we ze hier laten verspringen t.

Koop of Verkoop jaren tegel op Marktplaats. De betegeling van dit toilet verkoop ik met kleine variaties, een zwarte tegel onderaan (of een holle plint) De zwarte wandtegel wordt op maat gesneden om op oog-spoelunithoogte uit te komen op een hele tegel. De bovenrand is een tegel met afgeronde zijde in het zwart. Wendy van Baar is kunstenaar en heeft haar badkamer in de stijl van de jaren aangepakt. In de gang van deze jaren woning zie je naadloos gestort granito ( 2e foto) met een zwart wit blok randje en een donkere rand er om heen.


De gele gevlamde tegels zijn niet meer verkrijgbaar. Mijn vakervaring gebruik ik om mijn klanten snel en doeltreffend te begeleiden in het verbouwen van badkamer, toilet en gang. Ik ben de tegelarchitect en tegelleverancier voor uw verbouwing.


Klik voor het kleurenoverzicht van de jaren tegels naar de bladerbare online brochure, blz en verder.

Hier vind je ook het overzicht met tegelstrips-profielstrips. NIEUWE jaren en jaren tegels met een authentieke uitstraling. Het oude huis is een speciaalzaak in antieke interieurbouwmaterialen zoals antieke oude radiatoren, (oude) tegels , schouwen, sanitair, schakelmateriaal en meer.


Foxtrot een ivoorkleurige wandtegel met een knipoog naar de jaren dertig. Cerawall is een tijdloze, neutrale wandtegel. De Kho Liang Ie Collection is een . Mosa Galactica hebben bijpassende tegelstrips die door de kleurstelling zorgen voor een klassieker onder de tegels.


De Mosa Classics Foxtrot tegels zijn verkrijgbaar in de kleur Ivoor. Ze zijn gespikkeld en hebben . Gemaakt in -er jaren woning in Roosendaal. Winckelmans in de kleuren, noir, rouge en gris pale, Tiel. Diagonaal binnenwerk geeft een speels effect. Toegepaste holplinten = schoonmaak gemak.


Winchester Residence tegels. Metrotegels uit de Artworks serie van . Tegels van Toen is de webshop voor handgemaakte wandtegels , bijzondere vloertegels en tijdloos natuursteen. De hang naar de romantiek van vroeger blijkt nog steeds uit de onverminderde populariteit van een authentieke jaren woning.


Het verrast binnenkomen in een jaren dertig huis met tochtportaal wordt nog eens extra versterkt door de lambrisering van de authentiek tegels op de muur met zijn specifieke . Behind the scenes in Frankrijk.

Demontage van een antieke tegelvloer met jaren tegels ….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts