dinsdag 22 augustus 2017

Oude eiken vloerdelen te koop

Vind oude houten vloer op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Wegens kantoor renovatie ns station amsterdam centraal tekoop aangeboden prachtige antiek oude eiken vloer , kwartiers gezaagd hout.


Vind eiken vloer gebruikt op Marktplaats. Authentique WAGON Delen , oude EIKEN PLANKEN XXL breed Droog hout , met veele levende noesten ratjes schuren etc.

De planken zijn recht, droog niet. De vloerdelen hebben een prachtige rustieke uitstraling. Daarnaast is het ook mogelijk de planken te zagen en schaven met mes en groef uit Frans eiken wagondelen.


Kijkt u bij het kopje wagonplanken voor . Verschillende diktes van 20mm tot mm zelf 60mm. Ook antieke planken met geschulpt oppervlakte. Waar koop ik antieke houten vloeren vraag.

Wij leveren massief eiken trappen in vele uitvoeringen en niet alleen in oud eiken , maar er zijn vele uitvoeringen denkbaar. Een geschikte soort grenen is niet zomaar te vinden, hiervoor hebben we toch wat tijd voor vanaf € 2- m 2. Houten vloeren vormen een belangrijk onderdeel in het aanbod van Piet Jonker. Een oude houten vloer straalt warmte en sfeer uit, of het nu een eenvoudige brede kaasplank betreft, een verstilde eiken planken vloer of een chic antiek panelen parket dat in tientallen jaren en door honderden voeten alleen maar mooier is . Restoric levert een zeer breed assortiment sloophouten vloeren uit eigen sloop verkregen door deskundige demontage. Of het nu gaat om oude vloerdelen , authentieke wandbekleding in de vorm van schroten of kapdelen voorzien van een kraal ( oude Kraaldelen ) we hebben het liggen.


Al deze sloophouten planken zijn . Oude houten vloeren gemaakt van oude eiken en grenen vloerdelen afkomstig uit oude panden. Bij de Oude Plank vindt je vloeren met een verleden. Op zoek naar een unieke houtsoort voor meubels of vloeren ? Bij Pepijn Kempen Design heeft oude eiken wagonplanken te koop van de beste kwaliteit. Hout met Historie beschikt over een grote voorraad authentiek oud hout en kan dit tegen aantrekkelijke tarieven leveren. Ga je voor harde eikenhouten vloeren of zachtere grenen vloeren ? Of wil je juist een parketvloer, ook wel bekend als lamelvloer?


Bekijk hier het brede aanbod inclusief bijpassende onderhoudsmiddelen van GAMMA.

Ook de bekende oud eiken planken uit treinwagons zijn nog steeds populair. Verder hebben wij nog vele parketvloeren zoals visgraat, strokenparket en de Hongaarse punten. Alles is overzichtelijk te zien in de Achterhuis . Een old look uitstraling voor oude houten vloeren is mogelijk door gebruik te maken van verschillende technieken op bv eiken hout toe te passen. Naast eiken hebben wij orgineel scheepsdek out dat van nature is verouderd.


Eiken laat zich mooi verouderen. Op deze pagina zullen wij de verouderingstechnieken bespreken . Handelaars in oude bouwmaterialen kopen soms een volledig te slopen kasteel op, enkel omwille van de uitzonderlijk waardevolle parketvloer die er ligt. Eik is oersterk, en eeuwenoude parket of plankenvloer kan moeiteloos nog enkele generaties meegaan. Gevoel wat er niet alleen mooi uit ziet maar ook een stuk historie met zich mee brengt.


Dit hout word per aanvraag voor u bij elkaar gezocht om hier vervolgens een op maat gemaakte vloer van te maken. Elke plank verteld zijn eigen verhaal en elke vloer is one of a. Ook een knus TV salon sluit hierop aan. Deze ruimtes zijn bekleed met een oude , eiken parket op de vloer , wat de charme alleen maar verhoogt.


Er is nog een vierde slaapkamer. De woning is grotendeels onderkelderd en bevat onder andere wijn(degustatie)kelder, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts