donderdag 24 augustus 2017

Fsc hardhout

Hiermee dragen wij bij aan verantwoord bosbeheer. De herkomst van FSC hout voldoet aan . Muiracatiara FSC hardhout , gebruikt voor de decoratieve uitstraling. Bij schaven wordt het glad en voelt dan vettig aan.


Het FSC label ziet u vaak terugkomen op tropisch hardhout.

FSC is geen houtsoort, maar een keurmerk voor verantwoord gekapt hout. Zowel voor hardhout (meest voorkomend) als Lariks Douglas hout en zelfs Europees Geïmpregneerd grenen en vuren kan het FSC label voorkomen. Het is een internationaal netwerk ter bevordering van verantwoord bosbeheer.


Verantwoord wil zeggen dat rekening wordt gehouden met ecologische, economische en sociale vragen van het heden en de toekomst. Het FSC -keurmerk geeft een garantie over duurzaam bosbeheer. Hardhout FSC Dubbel Blokprofiel. U heeft dus de mogelijkheid om voor tropisch hout te kiezen en de bijhorende voordelen van deze houtsoort: stabiel, vormvast, mooie vergrijzing, harde structuur en duurzaamheidsklasse 1. Een dubbel blokprofiel bestaat .

Op zoek naar tropische houtsoorten voor alle GWW oplossingen? Regge Hout heeft een breed assortiment tropisch hardhout op voorraad. Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Dit is onze consumentenprijs excl. Een zeer stevige en luxe hardhouten tuindeur. Deze hardhouten schuttingdeur heeft een stevig stalen frame en wordt kant en klaar geleverd inclusief slotplaat en hangwerk. Het stalen poortframe is bekleed met TongGroef planken van 16x145mm.


Hoogte armleuning: cm. Er bestaan veel misvattingen omtrent het gebruik van duurzaam geproduceerd tropisch hout. Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen.


FSC AC Om bossen te beschermen kunnen we deze toch beter met rust laten? Geen hout en papier meer gebruiken, hek eromheen en klaar! Tafelhoogte - van vloer tot laagste punt van frame: cm. Materiaal tafel: Frame: Eucalyptus. Zoekwoorden, plank, tuinplank, tuinplanken, schuttingdelen, schuttingplanken, bangkirai, bankirai.


Geleverd inclusief comfortabele en duurzame zit- en rugkussens en lende- voorzetkussens van Sunbrella outdoor textiel.

Zoekt u hardhout voor een terras? Felix Clercx importeert en verwerkt al hardhout speciaal voor gebruik in de tuin sinds de jaren 80. FSC is op zich een goed initiatief, maar er zijn wel enkele kanttekeningen, zeker als het gaat om FSC tropisch hardhout.


Lees meer en kies duurzaam hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts