woensdag 16 augustus 2017

Design trappen prijzen

Op zoek naar inspiratie voor je nieuwe design trap ? Wat is de prijs van een mooie designtrap ? Laat ik beginnen met de opmerking dat dit sterk afhankelijk is van de trapvorm, trapafmeting en de gekozen materialen en afwerking. Design trappen zijn beschikbaar in diverse modellen. De verdiepingstrap overbrugt praktisch twee verschillende niveaus met elkaar en moet aan een aantal eisen voldoen om zo een goed beloopbare en tevens.

Benieuwd naar de prijzen van een design trap of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? We hebben een ruim assortiment houten trappen , stalen trappen maar ook wenteltrappen. Uiteraard kunt u ook combineren: een stalen trap met houten treden bijvoorbeeld. De prijzen zijn afhankelijk van uw wensen.


Genico biedt een ruim aanbod aan moderne trappen en design trappen : zowel rechte trappen als bloktrappen en zwevende trappen. U bent verzekerd van een trap die past bij uw woning en uw manier van leven. Omdat het maken en plaatsen van elke trap maatwerk is, kunnen wij u geen vaste prijzen geven.

Past uw stijl bij houten trappen, klassieke trappen of designtrappen ? Of wilt u uw huidige trap laten . Kwamen we design trappen vroeger vooral in de huizen van de hogere middenstand en de rijken tegen, tegenwoordig hebben ook trappen in kleinere woningen steeds meer esthetische waarde. Inmiddels zijn we ons ervan bewust dat de verbinding met een andere etage niet alleen functioneel . Een trap die er wezen mag. Moderne metalen trappen op maat van Genico. Brut staal garandeert een degelijke, kleurvast en onderhoudsvriendelijke afwerking van uw design trap.


Industriƫle, speciale of moderne metalen trappen , in blauw staal of in kleur gepoedercoat. Onze specialiteit: naar uw wensen een ontwerp op. Diamond-white detail Vroeger was een trap enkel iets functioneel, nu maakt hij deel uit van het interieur.


Meer zelfs, een moderne trap met een modern design is bijna een minimalistisch kunstwerk in de hedendaagse interieur ontwerpen. Wij ontwerpen uw droomtrap en maken deze op maat. Bij Designsteel Vergeert . Bekijk onze realisaties of kom bij ons langs.


EeStairs trappenfabriek en tevens Design service met balustrade en trappen professionals. Voor zakelijke klanten, architecten en particulieren die top resultaat eisen.

Ook Metalstep heeft prachtige trappen , maar we vonden de AVC mooier. Maar dat is gewoon een kwestie van smaak natuurlijk. Tongeren en die zijn bij ons komen opmeten. De plaatsing gebeurde door de Ardooienaren.


Kiest u voor een traditionele trap met de treden tussen de trapbomen of eerder voor een strakke look met treden in Z-vorm of zwevende treden, weet dan dat voor deze design trappen meer materiaal (hout) wordt gebruiklt en meer manuele bewerkingen dienen te worden toegepast om dit resultaat te . De design trappen van fabrikant Graah zijn echte objecten. Elke trap is van aluminium en oogt heel modern en eigentijds. Trappen in metaal aan zeer scherpe prijzen , je maakt een schets met de afmetingen waar de trap moet geplaatst worden en maken wij vrijblijven… € 1. Vraag een vrijblijvende offerte !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts