vrijdag 25 augustus 2017

Italiaanse mozaiek tegels

Iedereen heeft weleens gehoord van glasmozaïek en dit gezien in een zwembad of sauna, maar wat er allemaal mogelijk is met glasmozaïek is vaak niet bekend. In onze ruime toonzaal gelegen in Halen, laten we u graag kennis maken met onze selectie keramische tegels, natuursteen, parket, laminaat en mozaïektegels. Ontdek onze Marazzi tegels in onze showroom! Mooi grijs wit italiaanse tegels mozaiek over genoeg voor wand toilet 20x33ct.


Italie is het tegel land.

Alleen bellen bij intresse aub. Ik reageer niet op de e-mails. De vroegste mozaïektegels werden in Franse abdijkerken gelegd zoals St.


Trend mozaïek tegels zijn er onder . Appiani mozaïek zijn tegels van het merk Altaeco Spa. Ezarri mozaïek tegels zijn er in meerdere kleuren en zijn ook geschikt voor projecten als bijvoorbeeld een zwembad of wellnessfaciliteit. De beschikbare kleuren zijn geel , blauw, grijs, bruin .

Op zoek naar mozaïek tegels ? Zowel glas- als natuursteenmozaïek beschikbaar. Hebt u vragen over een product? Wilt u een afspraak maken? Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met u . Mozaiek tegels Agora Grigio 5x5.


Afmeting: 5x5cm op een matje van 30x30cm. De Agora serie heeft een mooie industriele uitstraling en is van hoge kwaliteit. Levertijd- werkdagen. Mozaïek Random Light Gray, x cm.


Prachtige tegel in een rustiek design. Benvenuti en welkom op de site van Gatto Mosaicisti. Hier vindt u het fraaie, ambachtelijke werk van vader Otello Giorgio Gatto en zoon Marco Gatto.


Als je voorkeur uitgaat naar één enkele kleur voor je badkamertegels, denk dan goed na over de plaatsing. Je kunt ook variëren met de vorm van je tegels: wissel vierkante tegels bijvoorbeeld af met rechthoekige.

Van XXL-formaten tot super klein mozaïek , oude metro tegels , oude witjes, rvs mozaïek , goud mozaïek , keramisch hout, natuursteen, kiezels of gewoon mooie strakke . Bestel zwembad mozaïek eenvoudig online bij TEGELinfo. Ruime collectie tegels tegen scherpe prijzen. Bekijk direct ons online assortiment. Daltile Amerikaanse wandtegels , vloertegels en mozaïek.


Zie combinatie op foto met mozaïek tegels. Naast traditionele mozaïeken en agglomeraten brengen zij meer inventieve series als GLAMOUR, KARMA en LIBERTY. Al jaar is Spadon Tegelprojecten actief op de Nederlandse markt als agentschap van keramische tegels , composiet, mozaïek en aanverwante producten voor de B2Bmarkt. Het pakket is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit innovatieve, onderscheidende en hoogwaardige materialen, veelal met mogelijkheden tot .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts