woensdag 30 augustus 2017

Ladder 2x10

Koop of Verkoop ladder 2xop Marktplaats. Daarnaast vele andere soorten ladders en trappen in ons assortiment. De All Round reformladder van Altrex is een zeer lichte aluminium ladder met kokerprofiel die perfect geschikt is voor al je klussen in en rond het huis.


Voorzien van spreidbeveiliging, stabiliteitsbalk en toprollen Extra . De gevelwielen vergemakkelijken het in- en uitschuiven van de ladder tegen een gevel. De afstand tussen de ergonomische sporten bedraagt 25cm.

Wil je een ladder niet alleen tegen een gevel kunnen gebruiken? Deze ladder is omvormbaar tot . Dan is een reformladder dé uitkomst. De 2-delige reformladder kan je namelijk ook in A-stand plaatsen.


Zo is hij dus ook vrijstaand t. Aantal treden : 2xMaximaal belastinggewicht : 150kg Werkhoogte : 5. Premium reformladder 2x: de enige echte blauwe ladder met uitgebogen bomen voor professioneel gebruik. Heeft een werkhoogte tot m.

Gebruik vrijstaand of als opsteekladder. Houten ladder 2xsporten Hoogte bok ladder 64m. Reformladder Premium 2x- Skyworks. Geschikt voor alle gebruik binnen en buiten.


Tweevoudige verbreede basis. Electrische en thermische isolatie en anti-slip. Elke stap van de fabricatie staat in het teken van duurzaamheid en kwalitiet.


De ladderstijlen bestaan uit Noors rood dennehout, de sporten zijn vervaardigd uit es. Alle hout wordt stuk voor stuk . Dubbele trapladder aluminium, SOLIDE DT2xtreden. Totale transport hoogte : 75m.


Polyester coated aluminium. De Maxall 2-delige ladders zijn professionele ladders , welke worden gebruikt in het professionele segment. En voldoet aan de strengst geldende keuringen voor professioneel gebruik. De 2- delige ladders zijn er zowel in een blank aluminum als in een blank geanodiseerde coating. Wanneer u de ladder in spreidstand . Bekijk ons uitgebreide Altrex ladders assortiment.


Altrex ladder 2xdubbele ladder Altrex ladder 2xtreden Altrex ladder 2xtreden Altrex ladder 2xtreden.

Gratis verzending in Nederland en België.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts