maandag 28 augustus 2017

Werkplaats tegels

De tegels zijn gemaakt van een speciaal Polipropyleen. Een non-poreus, composiet polimeer dat absoluut ongevoelig is voor oplosmiddelen, brandstoffen of chemicaliën. U krijgt jaar fabrieksgarantie op de SwissDeck tegels ! De DiamondDeck tegels zijn ideaal voor het bekleden van werkplaatsen en garagevloeren.


Uitermate sterke PVC vloertegels voor uw garage, werkplaats , loods, magazijn of opslag.

Eenvoudig zelf gelegd tegen een scherpe prijs. Door middel van het in elkaar klikken van de tegels wordt er al gauw een werkplaatsvloer gecreëerd. De PVC kliktegels zijn er in een tweetal diktes namelijk de 6mm en de 15mm variant. De 6mm versie ligt direct op de ondergrond.


Dit in tegenstelling tot de 15mm variant welke een kleine ruimte onder tegels waarborgt. PVC Kliktegels zijn verkrijgbaar met verschillende designs zodat ze niet alleen een praktische functie hebben, maar ook er ook nog eens leuk uitzien - Gratis Bezorgd! Maar ook zijn de vloertegels duurzaam geproduceer door het gebruik van 1 gerecycled kabel materiaal.

Tenslotte bespaart u energie met uw vloer omdat de warmte isolerende pvc tegels zoveel mogelijk helpen de warmte in uw werkplaats vast te houden. Bereken direct de prijs voor Werkplaatsvloeren . Garagevloeren eenvoudig te leggen. De SwissDeck vloertegels zijn een ideale oplossing voor garagevloeren, werkplaatsen en schuren.


Door de uitstekende kwaliteit van de tegels worden garagevloeren niet aangetast door vocht of automotive chemicaliën. U heeft de garantie dat de garagevloeren jarenlang meegaan. DE TOEPASSINGEN VAN DE LOS LEGBARE PVC-KLIKTEGELS ZIJN BIJNA ONBEPERKT! Kunststof pvc-kliktegels worden behalve als garagevloer in veel meer toepassingen gebruikt. Denk hierbij aan oldtimer-garages, werkplaats vloeren, magazijnvloeren, winkelvloeren, bedrijfsvloeren,fitness en sportvloeren maar . Flexi-tile PVC magazijnvloer tegels zijn de ideale oplossing om toegepast te worden als werkplaats vloeren of als magazijnvloer.


Vind pvc vloertegels op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Gezocht pvc garage vloertegels en gaat om 15men de tegels moeten wel olie en benzine bestendig zijn. Alle advertenties van PVC- vloertegels nl, Apeldoorn op Marktplaats.


Sterke garagevloer of werkplaatsvloer eenvoudig en snel gelegd met onze pvc vloertegels mv-bcb(udget) blauw-antraciet mv-et.

De vloertegels lenen zich voor een groot aantal toepassingen. De vloeren kunnen meteen over elke harde vloer worden geplaatst om gekraakte, broze en beschadigde vloeren te beschermen. Elimineer contaminatie problemen door verf, stof, vuil en vocht op de eenvoudigste manier in uw. De laatste tegels zullen op maat gezaagd moeten worden, zorg voor een vrije ruimte van mm tussen de rand van de tegel en de muur.


Ideaal voor de bescherming van de vloer in uw werkplaats en mooi passend bij uw werkbank en bijvoorbeeld werkplaats kasten. Neem telefonisch contact met ons op indien u verdere . Wilt u de uitstraling van uw bedrijf verbeteren door de vloerbedekking in uw werkplaats aan te pakken? Dan raden wij u aan om in een vloeistofdichte. Daarnaast zijn de vloeistofdichte tegels van Takens Bedrijfsvloeren extra slijvast, sterk en duurzaam, voor een langere levensduur. Zelfs als u met heftrucs en zware karren . Uw garage vloer kan heel mooi worden afgedreven met onze Fortemix Fortelock Ramp and Edge tegels , wat een laag van netheid toevoegt aan uw werkplaats of werkruimte.


Deze tegels kunnen net zo gemakkelijk als de garagevloer tegels worden geinstalleerd door de garagevloer kliksysteem van de vloertegels. Zonder productiestop werkplaats -en garagevloeren nieuw leggen of renoveren met pvc- tegels ! Het plaatsen van een nieuwe vloer of het renoveren van uw bestaande werkplaatsvloer of garagevloer met behulp van pvc- tegels is mogelijk zonder dat uw dagelijkse werkzaamheden al te veel verstoord worden en zonder dat . Anti-vermoeidheidsmat - Tegel. Bestelnummer: Selecteer kleur. Gemakkelijk installeren door kliksysteem.


Bestand tegen temperaturen van -10° C tot 80° C. Pas dan kunnen we een gedegen advies geven. Kabels voor de remmenbank kun je bijvoor- beeld mooi onder de vloer leggen. We proberen met de garagist mee te denken, zijn werk makkelijker en veiliger te maken. Na het leggen kan een keuring uitgevoerd worden.


De pvc- tegels van Ommer . Dit is de ideaale vloer voor een fijn werkgenot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts