donderdag 31 augustus 2017

Dakkoepel verduisteren

We hebben daar wel een oplossing voor bedacht, maar zouden liever. Zonwering in ventilatieopstanden. Montage van een zonweringsysteem in combinatie met ventilatieramen is uitsluitend mogelijk in de dakuitsparing. Dit is van belang bij de bepaling van de bestelmaat. Plisségordijn lichtkoepel.


De koepelplissé is de ideale oplossing om licht en zon buiten te houden bij lichtkoepels, serres en dakramen.

Een koepelplissé bevestigt u heel eenvoudig in de koepel en is met een handgreep te bedienen. Eventueel optioneel is een bedieningsstang mee te bestellen. Of u nu het daglicht wil verzachten of de warmte wil weren, u kunt het doen met VELUX raamdecoratie voor lichtkoepels. Verduisterend plissé gordijn voor lichtkoepel , kleur blauw, electrisch bediend. U wenst uw kamer maximaal te verduisteren ? Dakramen zijn niet meer weg te denken in onze woningen.


Ze zorgen voor heel veel lichtinval, veel meer dan gewone ramen. De FAKRO lichtkoepel en platdakraam kunnen voorzien worden van een verduisterend rolgordijn. Copahome biedt een hele reeks oplossingen aan voor het al dan niet verduisteren van uw dakramen.

Lees meer over de eigenschappen en voordelen. Deze lichtkoepel laat (zoals verwacht) licht door, maar om niet continue in de ogen van de bovenburen te kijken wil ik hier nu een verduisterde lichtkoepel van maken. Ik heb op het internet al veel gevonden, maar kom geen winkels tegen een zonsverduistering (volledig of beperkte verduistering ) . Velux lichtkoepels voor platte daken. Hierdoor ontstaat binnen een prettiger en gezonder leefklimaat.


Het zijn weer warme dagen. Een tuin op het zuiden is fijn. Maar tijdens deze dagen vervloek ik het gezien het binnen ook een soort van broeikas wordt. De grote normale ramen zijn te verduisteren. Maar ik ben nog steeds op zoek naar een goede en vooral goedkope manier om ook de warmte te kunnen . De witte transparante gaasstructuur houdt tot wel van de zonnewarmte tegen door de zonnestralen te blokkeren voordat ze het glas van de lichtkoepel bereiken.


Bovendien heeft het door de honingraat structuur van het doek en de speciale . De binnenzonwering bestaat uit een gemetalliseerd plissé gordijn dat via een mechanisme van gespannen kabeltjes voor de koepelopening geschoven kan worden. De bediening kan via een handgreep of met een bedieningsstang. OK rolgordijn verduisterend wit 90x1cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts