dinsdag 20 juni 2017

Teak look vloer

Bij bootvloeren kun je terecht voor de vloer en dek van je boot. Of dat nou massief teak is, kunststof of boot tapijt wij hebben de juiste bootvloer voor je. Maar niet alleen voor de booteigenaar ook voor een nautische interieur ben je aan het juiste adres, wat denk je van een scheepsvloer in de badkamer of voor je terras? Ideaal voor bijvoorbeeld vloeren in een sloep.


Verkrijgbaar in diverse kleuren zoals mahonie en kersen en in een lichte of donkere bies. Teak plaat met zwarte bies.

De teak ( look ) platen zijn uitstekend geschikt voor vloeren , meubelbouw en afwerking. HPL is een uiterst duurzame kunststof. Boot vloer opknappen op opknapper gekocht?


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Ook bij stuurconsole maar dat staat niet op de foto maar is ook aanwezig. Welkom bij pimpjeboot, uw leverancier voor uw hpl teak look platen in diverse kleuren.


Een plaat is bijna 4men kost €135.

Flexiteek 2G is verkrijgbaar in een natuurlijke teak look – geborstel gebleekt of verweerd – maar ook in modern off-white en zwart. De kleuren zijn UV-bestendig en zullen dus niet verweren of vervagen. Wij leveren het traditionele groene grastapijt maar ook grastapijt in tal van kleuren.


HPL Teakplaat met zwarte bies. Buitentapijt in teak look in de sorteringen dark teak en light teak. Dé standaard klassieke scheepsvloer ! Deze teakplaat met zwarte bies wordt vooral gebruikt voor in open boten, dekaccenten en kuipvloeren.


Wij verkopen ook HPL contactlijm van een bijzonder hoge kwaliteit. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media , adverteren en analyse.


Deze partners kunnen deze gegevens combineren . NVT Onderhoudsgroep biedt teaklook vloeren voor op uw schip, jacht, sloep of fregat. Teaklook vloeren zijn kunststofvloeren die bestaan uit duurzame gemodificeerde polyurethaan kunststof. Ik zou een kunststof teakvloer willen laten leggen in de kuip. In de kuip zit een motorluik en een inspectieluik.


De ondergrond is hout waar een vloerbedekking heeft opgelegen. Op zoek naar goedkoop teak laminaat? Bekijk de verschillende teak vloeren van LaminaatenParket.

MDF mal en wordt uitgefreesd met een bovenfrees voorzien van een. Geen last van storende loopgeluiden 9verschillende dessins. Die zag er tot voor kort nog zo goed en echt uit dat menige bezoeker op het verkeerde been werd gezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts