woensdag 28 juni 2017

Eternit leien prijs

Naast dakpannen zijn ook vezelcementleien een uitermate geschikte dakbedekking. Ontdek onze duurzame leien daken met jaar garantie. Beschikbaar in tal van verschillende vormen en kleuren. Bekijk hier enkele voorbeelden! Dakleien , ook wel shingles genoem zien er authentiek uit en geven uw woning een prachtig uiterlijk.


Wanneer u zich oriƫnteert op de mogelijke dakbedekkingen is de prijs een belangrijke factor.

Om deze reden hebben we voor u de richtprijzen van de verschillende soorten dakleien op een rijtje gezet. Deze prijsberekening geeft slechts een richtprijs weer en is niet bindend. De Alterna lei biedt ongeƫvenaarde kwaliteiten op het gebied van weerstand en stevigheid. Meer informatie of een gratis prijsaanvraag ? Wat kost een leidekker voor het vervangen en vernieuwen van uw leien ? Leien op uw dak laten leggen?


Een leien gevel laten plaatsen? Lees hier alle informatie over de prijzen per m². Hello Heeft er iemand reeds ervaring met de boronda lei van Eternit ?

Wij zouden eventueel willen kiezen voor de zinkkleur. Iemand omgeving kempen deze al gebruikt? Naast dakbedekking kan je leien ook als gevelbekleding gebruiken. Ontdek hier de mogelijke legverbanden en prijzen van een leien gevelbekleding. Als je nieuwe leien op je dak wilt dan krijg je hier wat handige tips hiervoor.


Vaak worden bestaande leien daken vervangen door weer opnieuw dit materiaal. Het uitgangspunt zijn de gemiddelde prijzen bij kleinschalige projecten voor woningen en appartementen. Wil je jouw leien dak laten ontmossen, coaten en reinigen? Info over de werkwijze, kostprijs en aandachtspunten bij het verwijderen van mos vind je hier.


Waarom dan niet kiezen voor leien op je dak? Tot slot, geven we je een richtprijs voor het leggen van leien. Voor een exacte prijs , kan je beroep doen op onze . Handige gids voor het plaatsen van leien in halfsteensverband. Koop of Verkoop leien dakpan op Marktplaats.


ETERNIT LEI NEW STONIT 4X 2MM LEISTEENGRIJS. Gelieve in te loggen om prijzen te kunnen raadplegen. Promoties op deze pagina zijn enkel verkrijgbaar bij De Witte in Wetteren - Prijzen excl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts