woensdag 28 juni 2017

Gekleurde keuken

Wil jij inspiratie opdoen voor een nieuwe keuken? Kijk voor enkele mooie voorbeelden op deze pagina en laat je inspireren. Ongetwijfeld hebt u al het een en ander aan keuken kleuren bekeken op internet of in mooie gekleurde brochures van keukenleveranciers. Het bezoek aan een showroom vormt nog altijd een nieuwe ervaring die we u van harte kunnen aanbevelen.


Daar ervaart u de pracht van onze keukencollectie pas echt!

Kleurinspiratie: op zoek naar een mooie kleur voor in huis? De kleur van deze week: vergrijsd groen. Bron afbeelding: Flexa en Moodwell. Op zoek naar een gekleurde keuken ? Doe inspiratie op en kies uw favoriete kleur! Eén van de belangrijke sfeerbepalers in je keuken is kleur.


Ga voor neutraal wit, kies warme natuurtinten of zet de toon met een opvallende knalkleur. Ook in een neutrale keuken kun je met kleurrijke accessoires en details gemakkelijk sfeer creëren.

Keuken Kampioen inspireert je. Het kiezen van de juist kleur is belangrijk, want de kleur van een keuken verandert u niet dagelijks, maar staat vaak vast voor minstens tien jaar. Of gaat u toch liever voor één van de basis kleuren?


Gekleurde keukens zijn in opmars en er . Ontdek de mogelijkheden die Silestone biedt voor kleur in de keuken en bepaal wat de beste kleurcombinaties zijn tussen lichte of donkere kleuren. Deze ruimte wordt actief betrokken bij de rest van het interieur. Bekijk trendy kleuren van dit moment.


Hierdoor zien we de standaard keuken steeds minder. Een betonlook, een houten keuken of een opvallende keuken met groot kookeiland wordt steeds meer gespot. Een nieuwe trend die we langzamerhand op zien komen is de gekleurde keuken.


U wilt uw keuken meer laten leven? Een kleurrijke keuken is gezellig, uniek en zorgt voor een persoonlijke touch. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!


Hoogwaardige kwaliteit keukenkranen voor de scherpste prijzen! Topmerken als Quooker, en ruim 6.

Je vind het mooi of niet: kleur in huis. Wat vind jij van gekleurde eetkamerstoelen in de keuken ? Klik hier voor inspiratie. Inspiratieboost: een gekleurde koelkast in je keuken is hot. Een koelkast die perfect aansluit bij je keukenkastjes ziet er natuurlijk gelikt uit. Maar het is ook tof om van je koelkast juist het buitenbeentje te maken, door voor een statement piece te gaan.


Wat dacht je van een lekker . Dan is het tijd voor een andere, frisse look in de keuken met een nieuwe kleur op je keukenkastjes. Wij leggen je uit hoe je deze het beste kunt schilderen voor een mooi eindresultaat. Je keukenkastjes zijn dan weer zo goed . Kranen, je kan niet zonder ze in een keuken. Maar welke past er bij je keuken ? Heb je een strakke witte keuken ? Je kan het strak houden met een witte kraan of een contrast . De keuken is één van de plaatsen in huis waar je het meeste tijd spendeert. Een keuken met een mooie kleur kan dan ook inspirerend werken.


Als je zelf aan de slag gaat, bespaar je ook geld uit. Lees hier meer over de verschillende .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts