dinsdag 20 juni 2017

Ducogrille

DucoGrille Classic G 50S is een inbouw muurrooster vervaardigd uit aluminium extrusie-profielen. Insectengaas wordt standaard voorzien. De unieke S-vormige lamel zorgt voor een stijlvol design. Technische eigenschappen . DucoGrille Solid G 30Z is een inbouw muurrooster vervaardigd uit aluminium extrusieprofielen.


De geperforeerde lamellen doen dienst als insectenwering (types van perforatie).

Dit esthetisch geraffineerd ventilatieluik (voor glasdiktes van t.e.m. mm), kan perfect ingezet worden om de binnenruimte af te koelen door gebruik te maken van grote debieten verse buitenlucht (ventilatieve koeling). De Z-vormige lamel zorgt voor een strak design. Samen met de roosters uit het. De weerstandsfactor van het rooster is uitzonderlijk laag, waardoor grote hoeveelheden lucht aangevoerd of afgezogen kunnen worden over kleinere oppervlaktes. De visueel vrije doorlaat bedraagt , de fysische vrije doorlaat.


Het rooster bestaat uit geponste Solid- lamellen die zeer stevig en insectenwerend zijn (twee types van perforatie). DucoGrille Close G 35Z en N 35Z zijn afsluitbare inbouw muurroosters vervaardigd uit aluminium extrusieprofielen. DucoGrille Acoustic is een geluiddempende inbouw muurrooster vervaardigd uit aluminium extrusieprofielen. Met één type lamel zijn twee esthetische toepassingen mogelijk: Z en L.

De lamellen zijn aan de binnenzijde voorzien van geluiddempende, niet-ontvlambare minerale wol. De aluminium lamellen worden op . DucoGrille : Muur- en raamroosters Duco muur- en raamroosters combineren intensieve ventilatie met een aanzienlijke esthetische meerwaarde. De roosters zijn vervaardigd uit aluminium, zijn regeninslagvrij en in groot aantal kleuren leverbaar. In de industrie van de raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek volgen de nieuwigheden elkaar steeds sneller op. Ook Duco presenteerde dit jaar voor welke uitdagingen oplossingen inzake ventilatie en zonwering kunnen worden aangereikt.


Op het gebied van ventilatie komt Duco . Lamellen inbouwmuurrooster met geperforeerd lamellensysteem dat tevens dienst doet als insectenwering. Klik op het vergrootglas voor de bestektekening van Ducogrille G30. Eenvoudig schoon te maken. Toepasbaar voor grote oppervlaktes.


Deze aluminium lamellen, die zich reeds bewezen hebben in het DucoWall-gamma (zie brochure Lamellenwandsystemen), zijn speciaal ontwikkeld voor intensieve ventilatie dankzij hun lage weerstandsfactor. Afmetingen (mm): - hoogte: 338. Kunststofonderdelen: - polyamide PA . Inbraakwerend: tot klasse volgens Europese norm.


Klik in het kader om de stabu-tekst te selecteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts