woensdag 21 juni 2017

Luxaflex deurhor

Kortouniek in zijn soort! De hordeur kan op iedere gewenste . Ventilatie in huis is zeer belangrijk, zeker in de zomer als u de warmte wilt laten ontsnappen en het zomerbriesje naar binnen wilt laten. Het zomerbriesje is ook het enige wat naar binnen moet komen, insecten en beesten moeten buiten blijven.


Een ( luxaflex ) hor is hiervoor . In ons land maken horren is ons leefklimaat comfortabeler.

In Malawi kan een hor het verschil maken tussen leven en dood. Voor Project Malawi werken we samen met . Compleet op maat gemaakt en nu Korting! Speciaal: Vaste hor Classic. Met name geschikt voor pvc. Omschrijving: Geschikt voor enkele, dubbele deur en schuifpui, standaard tot breedte 1cm.


Fraai stevig aluminium profiel met borstel afsluiting in de treklijst. Montage op het kozijn is een optie zie prijslijst.

Het is dan ook de meest comfortabele hordeuroplossing die u zich kunt wensen. Voor uw achterdeur, schuifpui en zelfs dubbel aangebracht voor bijvoorbeeld openslaande deuren. Het horgaas rolt op in een slanke, aluminium cassette. Door een unieke veersysteem rolt de deur automatisch achter u dicht en dit system zorgt er tevens voor dat het gaas goed strak blijft zitten. Een sterke, mooie vouwhordeur voor een lage prijs.


Een deurhor van luxaflex (harmonica) kleurstelling: antraciet met de volgende afmetingen hoogte - 226cm breedte - 96cm maximaal (volledig uitgetrokken) materiaal: hard kunststof. Met deze instructievideo ziet u hoe u de plissé hordeur moet plaatsen. Na het plaatsen moet de deur. De dubbele plissé hordeur is rolstoel en kindvriendelijk door de platte onderdorpel en is geruisloos te bedienen.


Luxaflex of Unilux hordeur. De onderkant van het gaas is los. Reparatie hiervan door de leverancier is belachelijk duur. Hoplijk heeft iemand een oplossing. U bent verzekerd van jarenlange bescherming tegen insecten.


De nummer van Nederland in raambekleding, binnenzonwering en raamdecoratie. Markant Zonwering heeft een groot assortiment horren van gerenommeerde merken als unilux en luxaflex. Bereken online de prijs van een hor en bestel uw hordeur.

De meegeleverde bevestigingsmaterialen dienen op toepasbaarheid te worden gecontroleerd. Zonodig dient ander bevestigingsmateriaal te worden toegepast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts