vrijdag 23 juni 2017

Spiltrap hout

Een spiltrap met houten treden neemt weinig ruimte in beslag en is goed toegankelijk. Snep Trappen in Eindhoven is gespecialiseerd in vele soorten stalen spiltrappen. De massief houten trap treden zijn geschikt voor een spiltrap , in eiken en beukenhout. Stalen spiltrappen en houten spiltrappen zijn de meest verkochte trappen ter vervanging van bestaande simpele houten bouwtrappen.


Dit komt omdat spiltrappen niet opzichtig zijn en moeiteloos in het interieur opgenomen worden. Een traphek maakt het geheel veilig en compleet.

Bekijk hier een houten spiltrap ! Trappen van Arduin (Belgisch hardsteen) met of zonder bordes en houten trappen en oude spiltrappen. Uit voorraad leverbaar nieuwe nostalgische. De Spiltrap is een spiraalvormige trap die om een centrale spil loopt, en ook in een beperkte ruimte geplaatst kan worden. Ook deze trap kan met verschillende materialen en in diverse uitvoeringen worden geleverd.


Wij beschikken over veel kennis en vaardigheden voor het maken van een goede trap. De treden van de spiltrap kunnen uit verschillend materiaal worden vervaardig bijvoorbeeld hout , staal of zelfs glas. De spiltrap kan open of gesloten zijn.

Bij een open spiltrap is de ruimte tussen de treden open. Net als bij een kwarttrap, wordt er bij de spiltrap. Houten Spiltrap Hoogte : ca. Diverse oude balusters en traphekken. Informeer of kom langs voor de actuele voorraad.


Bent u op zoek naar een exclusief trapdesign? Vaak wordt er voor staal gekozen omdat dit makkelijk te bewerken is tot een mooie trap zonder al te dikke treden en stukken hout als leuning etc. De stalen spiltrap kan goed gemonteerd worden tussen plafond en vloer of aan de tussenverdieping en de vloer.


Een bijpassende vide die er er vaak bij ziet geeft dan een heel . De trap heeft aan een zijde een pilaar staan waar de trap als een spiraal omheen loopt en waar deze aan verbonden is. Omdat de spiltrap meestal open is, zijn beschadigingen en slijtageplekken beter zichtbaar dan bij gesloten trappen. Door een traprenovatie maak je jouw spiltrap weer als nieuw. Bij de renovatie van spiltrappen heb je de keuze uit verschillende materialen, waaronder hout , PVC of laminaat. De kosten van een traprenovatie . Wenteltrap van goede kwaliteite.


Op deze spil zijn de tredes bevestigd. In open ruimtes en bij renovatie projecten zijn deze spiltrappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts